Απανωτές οι γκάφες και καμιά παραίτηση! Υπουργείο Παιδείας: Μοίρασαν βιβλία με διαφημιστικά για αυξητική στήθους σε παιδιά του Δημοτικού!

Κοινοποίηση:
1

Κι όμως έγινε κι αυτό στα πολύπαθα ελληνικά σχολεία και δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστείο μιας και αυτά τα παιδιά βρίσκονται στην ευαίσθητη προεφηβική ηλικία και χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Μια επική και συγχρόνως επικίνδυνη γκάφα έκανε -σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς που τα εντόπισαν- το Υπουργείο Παιδείας. Όπως μετέδωσε το Open βιβλία του μαθήματος των εικαστικών της 5ης και 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου, μοιράστηκαν σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλονίκης με περιτύλιγμα διαφημιστικά φυλλάδια για αυξητική στήθους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε προσπάθεια από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι επιρρίπτουν ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας για το περιστατικό, να μην γίνει αντιληπτή η «γκάφα» από τους μαθητές, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ως τι την κρατά αυτήν την καθυστερημένη την Κεραμέως ο Μητσοτάκης; Συγγενής του είναι; Τράβα μωρή να γίνεις πειραματόζωο για τον κορωνοϊό γιατί σκατά τα έχεις κάνει παντού, σαν τα μούτρα σου δηλαδή.

  2. Τιποτε δεν γινεται τυχαια.Προσοχη στα παιδια μας.Οπως φαινεται εγιναν στοχος της ΝΤΠ.

Leave a Response