Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων για αύριο 6η Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση του αρχηγού της Αστυνομίας

Κοινοποίηση:
mat suntagma

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ισχυρά μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν σήμερα και αύριο στο κέντρο της Αθήνας επ αφορμή της επετείου από τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η Ελληνική Αστυνομία, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται η απαγόρευση συναθροίσεων από τις 5 το πρωί της Κυριακής ως και τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά:

“Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

  • διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
  • διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις”.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατι συνεχεια θελετε να ξευτιλιζεστε αφου θα γινει παλι συγκεντρωση και θα γινεται παλι ρεζιλι των σκυλιων.

Leave a Response