Απίστευτο σκηνικό με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον σκύλο της: Άνοιξε την πόρτα μόνος του και έφυγε από το σπίτι, ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
bakogianni-ntora-skylos

Ο σκύλος της Ντόρας Μπακογιάννη έγινε viral καθώς κατά τη διάρκεια συνέντευξης της αυτός πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την πόρτα και να φύγει.

 Η δε Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε ως εξής: «Συγγνώμη, αλλά ο σκύλος έχει αποφασίσει ότι βγαίνει και μπαίνει όποτε θέλει», ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες γέλασαν με την καρδιά τους.

Δείτε το ομολογουμένως αστείο απρόοπτο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Άκου τι λέει το ξόανο!!!!
    ΄΄ Τι είναι αυτό που φταίει΄΄
    1ον φταίει η ανικανότητα σας να μπορέσετε να χωρίσετε δυό γαϊδάρων άχυρα
    2ον ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σας….
    3ον το μίσος που έχετε για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στον ΘΕΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ….
    4ον ο ραγιαδισμός σας και η εξάρτηση σας που έχετε και που είχε και ο αποστάτης πατέρας σας ο οποίος σας έδωσε τα φώτα…..ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    5ον ο εγωισμός σας τον οποίο σε κάθε στιγμή τον εκδηλώνετε με τον πιό απαίσιο τρόπο ( ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-ΠΛΥΜΗΡΕΣ-ΣΕΙΣΜΟΙ)
    6ον το μίσος και η απέχθεια σας σε κάθε τι το οποίο κρατούσε αιώνες τώρα όρθια την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ….όπως ας πούμε οι παραδόσεις, οι εθνικές επέτειοι, οι λιτανείες, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, η ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, τα παραδοσιακά γλέντια, Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ……
    ….άχρωμα, άγευστα, άοσμα και ανίκανα ανθρωπάκια όπου κατόπιν όλων αυτών και ακόμα περισσοτέρων ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ….

  2. ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΣΗΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ IQ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

  3. Πολύ ντόρα παίζει τελευταία για να τη λυπηθούμε.

  4. Ο άλλος που κλείνει την πόρτα του σκύλου να υποθέσω ότι είναι αστυνομικός που τον πληρώνει το Ελληνικό κράτος για να προσέχει την κα Ντόρα ?

  5. με αυτα τα ,,,,”νεα” παει η ελλαδα … δουλακια της μητσοτακο συμμοριας

Comments are closed.