Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Έκλεισαν ραντεβού σε ασθενή στον «Ευαγγελισμό» για το… 2038! (φώτο)

Κοινοποίηση:
ΓΙΑΤΡΟΣ

Με το «στόμα ανοιχτό» έμεινε μια ασθενής όταν θέλησε να κλείσει ραντεβού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα μέσω του 1535, καθώς της έβγαλε ημερομηνία το… 2038!

Ειδικότερα, η κυρία Αιμιλία Βρακά, έστειλε σε τηλεοπτική εκπομπή στιγμιότυπο οθόνης από το μήνυμα που έλαβε για το ραντεβού της λέγοντας «να κλάψω είναι να γελάσω;».

Το μήνυμα που έλαβε από την πλατφόρμα έλεγε «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού στο χρονικό διάστημα μέχρι 31/12/2038, από την ημερομηνία αυτή και μετέπειτα δεν έχουν προγραμματιστεί νέα ραντεβού στο νοσοκομείο».

Βέβαια, να σημειωθεί πως εν τέλει το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Ωστόσο, χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγορόπουλος στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για τεχνικό σφάλμα για το οποίο ευθύνεται ο τηλεφωνικός πάροχος που διαχειρίζεται την πλατφόρμα με τα ραντεβού.

Να σημειωθεί, όμως, ότι το πρόβλημα δε λύθηκε άμεσα, αφού το ίδιο πρόβλημα επαναλαμβανόταν και τις επόμενες μέρες, αλλά τουλάχιστον αναγνωρίσθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εμενα για την μητερα μου ειχαν κλεισει για μετα απο τεσσερα χρονια, ακομα γελαω. Αλλα απ’ οτι βλεπω υπαρχουν πολυ χειροτερα.

  2. Ο/Η μετά τις επόμενες εκλογές θα διορθωθεί το πρόβλημα λέει:

    αντί για 2038 θα κλείνουν για το 2048

  3. Δλδ τοτε που θα βγει συνταξη ο συγκεκριμενος γιατρος μαλλον

  4. “Ελληνικό Δημόσιο”, η δεύτερη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση μετά τη “Νέα Δημοκρατία”

  5. ΤΑ ΛΑΘΡΙΜΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΓΙΑΤΡΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

Comments are closed.