Απίστευτο αυτό που ειπώθηκε για τον πρωθυπουργό! Ο Ν. Ευαγγελάτος δεν το περίμενε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
evaggelatos_mega-

Ζωντανά στον «αέρα»

Στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου όπου εμφανίστηκε και μίλησε πολίτης, σχετικά με υπόθεση που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ!

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τα τεστ DNA, απάντησε:

«Κάποτε και για τον σημερινό πρωθυπουργό λέγανε πως ίσως πρέπει να κάνει ένα τεστ (DNA) για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς του».

Ο δημοσιογράφος δεν περίμενε να ακούσει αυτή την απάντηση και αντέδρασε αιφνιδιαστικά!

Δείτε στο 6.13 του παρακάτω βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ευαγγελατε παιρνεις τον μισθο μισς πνευματικης τη
    πορνης (ταχα μου δημοσιογραφου) που το υψος καθοριζεται απο το ποσο καλα γνωριζεις την πολιτικη πορνεια η την πορνεια της πολιτικης.
    Ενδεχομενως να εισαι και η πρωτη στο ειδος εδω ομως αδελδε μου Νικολαε (ετσι επε ο Μανωλης οτι ολοι ειμαστε αδελφια) ο ανακρινομενος αξιεπαινος
    χριστιανος Ρωμιος με πολυ θαρος σου ειπε ας κανει εξεταδη και ο πρωθυπουργος να δουμε τι λεει το DNA του και απο που κρατα η σκουφια του.
    Επι τη ευκαιρια δε σου λεω οτι κανε και συ να μαθη η Ευρωπη ολοκληρη με τι DNA εχεις φτασει σ αυτο το σημειο του αισχους

  2. χαχαχαααααα … «Κάγκελο» ο εισαγγελάτος … Πήγαινε γυρεύοντας και βρήκε τον διάολό του …
    «Τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο» λέει ο «ανακριτής» εισαγγελάτος, λες και τα παιδιά που πάνε στο σχολείο εκπολιτίζονται (!!!) και δεν προβαίνουν σε βιαιοπραγίες και αδικοπραγίες (μαχαιρώματα, ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά, πορνογραφικά, κλοπές, ληστείες … και δεν συμμαζεύεται) …
    Τα κοράκια της ελίτ, τα έβαλαν με έναν άνθρωπο που μεγαλώνει τα παιδιά του στην φύση παραδοσιακά, μακριά από ανώμαλους ομοφυλόφιλους, παιδεραστές, δολοφόνους, τεμπέληδες, καιροσκόπους, κερδοσκόπους, απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες. Θέλουν να τον μαντρώσουν και να τον εντάξουν σε μιά σάπια κοινωνία, όπως οι ίδιοι την ονευρεύονται για να χειραγωγούν τις μάζες … Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι θα πάρουν τα βουνά, θα καλλιεργήσουν την γη για να είναι αυτάρκεις, θα γαλουχήσουν τα παιδιά τους με ηθικές αξίες και αρχές και δεν θα επιστρέψουν στο μπάχαλο των αστικών κέντρων αν δεν εξυγιανθεί η κοινωνία από τα τομάρια της νεοταξίτικης θολοκουλτούρας …

  3. Λοιπόν στημένο όλο, ότι έκαναν με την χρυσή αυγή κάνουν τώρα με τον Μανώλη σας δίνουν χαρά με στημένο γεγονός, φτιαχτό από το σύστημα για να σας κατευνάσουν σατανικά κανάλια!!!

  4. Πως εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο άνθρωπος? πρέπει να είναι πολύ καλή οικογένεια, ούτε μίσος στο πρόσωπο του, ευχάριστη προσωπικότητα, έτσι θα μεγάλωνε και τα παιδιά του.

  5. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΡΟΜΑ {ΓΥΦΤΟΙ} ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?????? ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟ.

  6. Ας πρόσεχε ο Νικολάκης. Σίγουρα δεν περίμενε αυτή την απάντηση.
    Οι οδηγίες των watch dogs των Καναλαρχών στους τηλεοπτικούς “αστέρες” είναι: “Δεν ρωτάς οτιδήποτε, αν δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση που θα σου δώσει ο καλεσμένος”.

  7. Ρε μαλακα Ευαγγελάτε που γλώσσα εχεις και πρέπει να στην κόψουν σίχαμα!
    Γιατι δεν πατε να πάρετε και τα παιδιά των γιουφτων που δεν πάνε σχολείο?
    Αντε ρε, για πηγαίνετε τσόγλανε ε τσόγλανε που σας έπιασε το παράπονο λαμόγια!

  8. Eισαγγελάτο και Σκατιάνα, σας φτύνουν!!! Δεν βρέχει, σας φτύνουν…

  9. Το σπιτι του το σκεφτεται αυτος που με οσα κανει θα πεσει οργη Θεου ;

  10. Ο εισαγελάτος είναι πλέον αισχρός! Μιλάμε είναι ανυπόφορος! Έχει εκτραχυνθεί εντελώς. Καταρχήν από πού κι ως πού του μιλάει υποτιμητικά στον ενικό; Είναι φανερό ότι έχουν στοχοποιήσει αυτόν τον άνθρωπο και ψάχνουν να του προσάψουν όσα προλαβαίνουν. Κι αυτό είτε επειδή είναι αντισυστημικός και θέλουν να τον καταστρέψουν για παραδειγματισμό είτε για να τραβήξουν το θέμα απ τα μαλλιά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ή και για τα δύο. Τι σου λαχε βρε άνθρωπε;!

  11. Τι απίστευτο???? Ο κόσμος το χει τούμπανο. Απλά αυτός το είπε χύμα γιατί δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Δεν τον κρατάνε από πουθενά. Ένα τίμιος άνθρωπος, με καθαρό πρόσωπο, με καθαρό βλέμμα, με καθαρό λόγο. Το ίδιο και η οικογένεια του. Έφυγε από τον κόσμο για να γλυτώσει από την κακία και την αδικία και σαν λυσσασμένα σκυλιά του χυμηξανε….

  12. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΗ….ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΒΡΕΙΚΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ….

Comments are closed.