Απίστευτο! Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στοχοποίησε την ελληνική αποστολή: Δημοσίευσε φωτογραφίες με Ειδικές Δυνάμεις!

Κοινοποίηση:
Floros_Plimmires-1024x614-1

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το δυστύχημα της ελληνικης αποστολής στη Λιβύη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως έγιναν τραγικά σφάλματα, που χρεώνονται προσωπικά στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Η Ελλάδα έστειλε ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να βοηθήσει την χώρα που είχε πληγεί από τις πλημμύρες. Ωστόσο ο Κ.Φλώρος κατάφερε να στοχοποιήσει την ελληνική αποστολή, λίγες ώρες πριν την τραγωδία.

Συγκεκριμένα, ο Κ.Φλώρος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στην οποία φαίνονται καθαρά μέλη των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχουν κάποιες όπου τα πρόσωπα είναι καλυμμένα. Αυτό το κάνει ο στρατός για τα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων, για να μην αναγνωρίζονται. Όμως εδώ είναι ανθρωπιστική αποστολή και μάλιστα σε ξένη χώρα. Έπρεπε να ποζάρουν περήφανοι. Ότι είναι μέλη ειδικών δυνάμεων επιβεβαιώνεται από τα διακριτικά του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) που είναι φανερά.

Ο στρατηγός έκανε διπλό φάουλ εδώ. «Κάρφωσε» ότι στην αποστολή στη Λιβύη υπήρχαν μέλη ειδικών δυνάμεων χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν σκέφτηκε καν ότι κι αυτός να τους κρύβει, δήθεν, στο αεροδρόμιο της Λιβύης, που δέχεται συνεχώς ανθρωπιστική βοήθεια από διάφορες χώρες υπάρχουν πολλές κάμερες διεθνών ΜΜΕ. Δεν σκέφτηκε καν να αφαιρέσουν τα διακριτικά της μονάδας και να πάνε σαν απλοί στρατιώτες.

Πρόκειται για ένα εγκληματικό σφάλμα, με τον Α/ΓΕΕΘΑ να προχωρά σε μια ενέργεια η οποία απαγορεύεται ξεκάθαρα. Με αυτό τον τρόπο ο Α/ΓΕΕΘΑ στοχοποίησε την ελληνική αποστολή, καθώς ήταν γνωστό ότι έχει σταλθεί και η ΕΤΑ.

Βεβαίως, δεν λέμε ότι είναι μια επίθεση αυτοκτονίας, αν και τα στοιχεία σε αυτό παραπέμπουν, είναι όμως παράλογο αυτό που έκανε ο Κ.Φλώρος και είναι αντίθετο με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας. Κανείς δεν ήξερε ότι υπάρχουν και Ειδικές Δυνάμεις, υποτίθεται ότι ήταν αποστολή νοσηλευτικού προσωπικού

Από τη στιγμή που στέλνεις σε μια χώρα που ελέγχεται από την Τουρκία, ή έστω ο τουρκικός παράγοντας είναι παντού, ακόμη και στη Βεγγάζη, δεν μπορείς να βάζεις φωτογραφία ότι η ελληνική αποστολή συνοδεύεται από άνδρες του ΕΤΑ, γιατί αυτόματα τους στοχοποιείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 100 ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
  ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ;
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ 250€ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΜΥΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;;;

 2. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ …ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ 3 ΜΕΡΕΣ. ΣΤΗ ΛΥΒΥΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ? ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ…..ΓΕΝΝΝΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ…..ΠΡΟΣΕΧΕ.

 3. Γενικά δεν πάει καλά ο στρατός. Δημοσιεύουν συχνά-πυκνά φωτογραφίες με διαβαθμισμένες πληροφορίες και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Την άλλη φορά είχαν φωτογραφία από δήθεν απόρρητο χάρτη και το έγραφε επάνω, παρόλα αυτά η φωτογραφία ήταν δημόσια και δεν πέρασε από κανενός είδους έλεγχο.

 4. Ο Μιζοτάκουλας έχει διαλύσει με τις επιλογές του στις ηγεσίες το στράτευμα και την αδικοσύνη.
  ΦΛΩΡΟΣ όνομα και πράμα.

 5. Φλωρε τράβα να μαζέψεις κανένα νεκρό ζώο στις πλημμυρισμένες περιοχές που έχετε στείλει φαντάρους γιατί μόνο γι αυτό είσαι άξιος.

 6. Ρε τι δεν καταλαβαίνεις επίτηδες τους έφαγαν οι πολιτικοί με μπαμπεσικο τρόπο όποιος τολμάει και έχει πατριωτισμό τον τρώνε αντε να ξυπνήστε στρατιωτάκια και δείξτε την γενναιότητα σας τον πατριωτισμό σας όλοι μαζί …. άιντε θα σας φάνε όλους…

 7. Δημοσιογράφε τα θέλεις και τα γράφεις αυτά ή τα φαντασιώνεσαι στον ύπνο σου οέοοοοο?????

 8. Απάντηση μπορούμε να δώσουμε όπως έδωσε και η Αίγυπτος scalp eg ξαμολημενους από rafale ,τα μέσα υπάρχουν τα @ρχιδι@ δεν υπάρχουν!

 9. αυτοι ολοι ειναι ανικανοι και ακαταλληλοι για νευραλγικα ποστα μαλλον γιαυτο τα κατεχουν στην μπανανια. Ευγε φλωρε και εις ανωτερα πραττεις τελεια το εργο των τουρκων.

Leave a Response