Απίστευτο! Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες στον εξάχρονο Φώτη

Κοινοποίηση:
giatros

Ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε πάνω από τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ της Πάτρας την Κυριακή, προσφέροντάς του τις πολύτιμες για τη ζωή του βοήθειες, έχασε και το κινητό του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, κάποιος του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με όσα έγραψε ο ίδιος στα social media.

H ανάρτηση του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου, ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πόσο κοπριά και καρκίνωμα πρέπει να είσαι για να κλέψεις το κινητό απο έναν άνθρωπο που προσπαθεί να δώσει βοήθεια σε ένα 6χρονο παιδί. Για εμένα αν τον πιάσουν πέταμα στη θάλασσα σε μέρος με καρχαρίες. Αντε να τελειώνουμε με τα αποβράσματα εδώ πέρα. έχει γίνει η χώρα ένας σκατοτενεκές με όλες τις δίποδες ακαθαρσίες

  2. Θερμά συγχαρητήρια γιατρέ εσύ έσωσες τήν ζωή τού άτυχου τού μικρού Φώτη.Είμαστε περήφανοι γιά σένα.Από τήν ημέρα πού έγινε πρωθυπουργός ό γουρλομάτης άρχισε ή σταδιακή καταστροφή τής χώρας μας.
    Γιάννης Λάκων

  3. αυτο θα πει ποιοτητα ανθρωπου…. συνχαρτηρια Γιατρε και σε σενα… αλλα και στους ανθρωπους που σε μεγαλωσαν…

Leave a Response