Απίστευτη υπόθεση: Βρήκαν τα κλοπιμαία στο… μοναστήρι!

Κοινοποίηση:
monastiri

Μια ιδιαίτερη υπόθεση έχει αναστατώσει την περιοχή της Δωρίδας καθώς εμπλέκει γυναικεία αδελφότητα που εγκαταβιοί σε ιστορικό Μοναστήρι της περιοχής, με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από ποιμνιοστάσιο στην Αμυγδαλιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί επίσημα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας και αναφέρει το lamiareport.gr υπήρξε καταγγελία στις 7 Ιανουαρίου από 59χρονο κτηνοτρόφο, που διατηρεί στάβλο πλησίον της Μονής Παναγιάς Κουτσουριώτισσας, ότι άγνωστοι δράστες τον είχαν διαρρήξει και είχαν αφαιρέσει από κει συρόμενες πόρτες, παράθυρα, ακόμη και παλαιά κάγκελα που ήταν αποθηκευμένα εντός, μιας και εκείνο το διάστημα είχε μετακινήσει αλλού τα ζώα του.

Η κλοπή προσδιορίσθηκε 5 με 6 Ιανουαρίου και τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν εντός της Μονής στις 8 Ιανουαρίου από αστυνομικούς του οικείου ΑΤ. Είχαν μάλιστα «ήδη τροποποιηθεί, βαφτεί και τοποθετηθεί σε αυθαίρετες κατασκευές που πραγματοποιούνταν εντός της Μονής», όπως καταγγέλλει συγγενής του κτηνοτρόφου επικαλούμενος τις μαρτυρίες των αστυνομικών.

Προσθέτει μάλιστα ότι «οι Μοναχές παρέμειναν κρυμμένες στο ξενώνα της Μονής και δεν εμφανίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όσο δηλαδή διήρκησε η έρευνα, (ο εντοπισμός, η αναγνώριση και η καταγραφή των κλοπιμαίων), προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θαύμα! Θαύμα! Οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν αμαρτωλά και πήγαν για μετάνοια!
    Μάλλον κάποιος έξυπνος τα πούλησε στις καλόγριες, και είναι μεγάλο λάθος τους γιατί τώρα το λένε υπόθαλψη εγκλήματος, και την έχουν άσχημα αν κουνηθούν οι αρχές. Ελπίζω από Μοναχές να μην βρεθούν με … Παρέα.

Leave a Response