Απίστευτη σύρραξη και πέντε κόκκινες κάρτες στο Μονακό – Λύων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Μόνακό – Λυών (2-3) επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα σε τέσσερις παίκτες, ενώ μετά από περίπου πέντε λεπτά και με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων ηρέμησαν τα πνεύματα.

Σε ένα ματς που τα είχε… όλα στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η Λυών έφυγε με τεράστιο διπλό (2-3) αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα, επικράτησε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Οι Ματία ντε Σίλιο και Μαρσέλο της Λυών ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τους Πιέτρο Πελέγκρι και Ουιλέμ Ζεμπέλς της Μονακό, ενώ μάλιστα πιάστηκαν και στα χέρια.

Στο όλο σκηνικό μπήκαν και άνθρωποι από τους πάγκους των δύο ομάδων, με την ένταση να διαρκεί για μερικά λεπτά. Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα και στους τέσσερις παίκτες που προκάλεσαν την αναστάτωση. Ετσι, το ματς ολοκληρώθηκε με πέντε κόκκινες κάρτες στο σύνολο, καθώς και ο νεαρός μέσος της ΛυώνΜαξένς Κακερέ αποβλήθηκε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

 gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: