Απίστευτη ξεφτίλα για το Bachelor! Η εταιρεία με τα άλογα κινείται νομικά εναντίον της παραγωγής: «Φανταστικό και σκηνοθετημένο το ατύχημα. Έπληξαν τη φήμη μας»… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ατυχημα1

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Alpha… Στο επεισόδιο του Bachelor που προβλήθηκε την Παρασκευή οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στους δέκτες τους το ομαδικό ραντεβού για ιππασία που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με παίκτριες του ριάλιτι.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του ομαδικού ραντεβού και σύμφωνα με το επεισόδιο, ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα είχαν ένα ατύχημα με τα άλογα τους, το οποίο δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα!

Διάβασε περισσότερα εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ολα στο βωμό του ΚΕΡΔΟΥΣ — ΕΛΕΟΣ , κι εγω επαθα σοκ για τον κλαρινο γαμπρό

  2. Στη Νεα ζηλανδια το εδειξαν το ατύχημα; η όπως έδω εγινε μονταζ;

  3. Οοοοολοι το σχολιάσαμε πως και δεν μας έδειξαν την επίμαχη σκηνή αφού η κάμερα κατέγραφε τη στροφή. Από την καβαλαρια ρουστικανα μας πήγαν κατευθείαν στα εκαβ και στους γυψους. Ο μπατσελορ πεντακάθαρος και την επόμενη μαζί με την κοπέλα εμφανίστηκαν περιχαρεις. Αν τον είχε κλώτσησε άλογο θα τουχε δυαλισει το πόδι. Παλιοξεφτιλες. Αληθεύει ότι και στα ξένα μπατσελορ που έχουν ιππασια έχουν και ίδιο καρμπόν ατύχημα; αληθεύει ότι ο κλαρίνο γαμπρός έκανε event σε γυναικεία μπατσελορ; προφανως όλα στημένα. Γυρευε πόσα του δίνουν για να λένε τέτοια ψέματα και να συμμετέχουν σε τέτοια στημένα σκηνικα

Comments are closed.