Απίστευτη καταδίωξη στα Ιωάννινα! Έσπασε έξι μπλόκα και τελικά έφυγε… πεζός!

Κοινοποίηση:
αστυνομιαα

Ο αναβάτης μιας μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας εντοπίστηκε κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων και θεωρήθηκε ύποπτος εξαιτίας ενός μεγάλου σακιδίου που μετέφερε.

Ο άγνωστος οδηγός αγνόησε το σήμα για έλεγχο και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει μέσω της Εγνατίας Οδού. Παρ’ όλο που ήταν μέρα και στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής σήμανε συναγερμός, κατάφερε να «σπάσει» όχι ένα ή δυο, αλλά… έξι μπλόκα και να διασχίσει το Μέτσοβο και το Ανήλιο!

Όμως, λίγο πριν φτάσει στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, η μηχανή βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε. Ο οδηγός την εγκατέλειψε, πήρε το ύποπτο σακίδιο και τράπηκε σε φυγή, καταφέρνοντας να διαφύγει πεζός παρά το ανθρωποκυνηγητό που ήταν σε εξέλιξη! Οι αστυνομικοί που τον καταδίωκαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του και η έρευνα συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφου τον θυμιαζατε , τι περιμενατε να καθησει να τον συλλαβετε;;;;;;;; Να πατε να παρετε νεροπιστολα, γιατι αυτα που εχετε και δεν τα χρεισιμοποιητε, αλλα εχουν και καποιο βαρος, γιατι να τα σηκωνετε;;;;;;;

  2. Ας ασχοληθούν με τα πρόστιμα για μάσκες και μετακινίσεις, εκεί τους περνάει

Comments are closed.