Ήταν «μιλημένο»; – Απίστευτη καταγγελία! «ΕΛΑΣ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ σε κλαμπ με 300 άτομα, χτύπησαν την πόρτα και έφυγαν» (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
peripoliko-omada-dias

Αναγνώστης του «Μακελειό» περιγράφει μια περίεργη επιχείρηση της Αστυνομίας σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα λέει αλλά και τα βίντεο με τα οποία έχει καταγράψει την… επιχείρηση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Διαβάστε τι λέει και δείτε τα βίντεο:

«Χθες τα ξημερώματα στην Οδό Λιοσίων 58 στο Σταθμό Λαρίσης άκουσα την Αστυνομία να κτυπάει τη πόρτα του κλαμπ που είχαν μαζευτεί μέσα τουλάχιστο 300 άτομα. Βγήκα έξω και είδα τους αστυνομικούς να χτυπάνε την πόρτα και να λένε “Αστυνομία ανοιχτέ όσο δεν ανοίγετε το κάνετε χειρότερο”!!! Κρατήστε αυτά τα λόγια του αστυνομικού διότι το γέλιο τώρα αρχίζει.

Χτυπάνε την πόρτα οι αστυνομικοί

Έρχεται μετά από λίγα λεπτά και ομάδα ΔΙΑΣ

Έρχονται και τα Ο.Π.Κ.Ε με κλούβα

Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε αφού λογικά πήραν εντολή να προσπαθήσουν να ανοίξουν τη πόρτα αυτό τελικά δεν έγινε μετά από μια προσπάθεια του αστυνομικού που ζήτημα αν κράτησε 2 λεπτά. Η πόρτα του μαγαζιού εν τω μεταξύ είναι μια απλή πόρτα αλουμινίου με μια απλή κλειδαριά που έχουν οι ξύλινες πόρτες.

Οι αστυνομικοί φεύγουν

Πως είναι λοιπόν δυνατόν να τους φωνάζεις έξω από τη πόρτα ότι αν δεν την ανοίξουν κάνουν χειρότερα τα πράγματα [διότι είχαν κλειδωθεί μέσα] και μετά να φεύγεις; Δεν ξερω για πιο λόγο ήρθαν βεβαία οι αστυνομικοί, προφανώς για να ρίξουν πρόστιμο λόγω00 κορωνοϊού πιστεύω. Και μετά ακριβώς από 20 δευτερόλεπτα αφού έφυγαν οι αστυνομικοί τα τσιράκια τους μαγαζιού που ήταν έξω και μιλούσαν με το κινητό τους και τους έδιναν οδηγίες για το τι κάνουν οι αστυνομικοί έξω τους φώναξαν να βγουν όλοι έξω και ότι έφυγαν οι αστυνομικοί. Ακολούθου τα αντίστοιχα βίντεο. Όπου φύγει-φύγει σχεδόν όλοι τους.


Ο κύριος Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το ότι ένας αστυνομικός της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε δεν μπορεί να ανοίξει μια απλή κλειδαριά αλλά μπορεί να δίνει πρόστιμο σε Έλληνες μαγαζάτορες που προσπαθούν απλά να ζήσουν η σε κόσμο που παίρνει το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μπορούν να σπάσουν τη πόρτα ή να προκαλέσουν φθορά έτσι ώστε να παραβιαστεί Κ να ανοίξει για να μπούνε? Αξιζει απλα για την επιβολη χρηματικού προστίμου? Χλωμό το κόβω… Χωρίς τουλάχιστον τη παρουσία ή εντολή εισαγγελέα. Οπότε ή περιμένεις ποτε θα βγουν Κ ρεζιλευεσαι ή φεύγεις Κ ρεζιλευεσαι. Ελπίζοντας να ελαχιστοποιήσεις το ρεζιλεμα. Τόσο απλά Κ Ελληνικά είναι τα πράγματα . Εν κατακλείδι συγχαρητηρια στους τσιλιαδορους που φάνηκαν πιο έξυπνοι από την αστυνομία , προβαίνοντας τους

  2. Τι έγινε ενοχλήθηκε ο βαψομαλλιας και το κατέβασε με συνοπτικές δημοκρατικες διαδικασίες??

  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΒΙΑΡΙ

  4. Βρε παιδιά για ένα μαγαζάκι που στα κρυφά παρανομεί μιλάμε ?
    Εδώ έχουμε ολόκληρη πλατεία Αμερικής που κάθε μέρα όλη μέρα
    γίνεται ελεύθερο εμπόριο ναρκωτικών από μαύρους στα φανερά
    και η Αστυνομία σφυράει αδιάφορα όταν αραιά και που εμφανιστεί.
    Η κρατική προστασία επί Κυριάκου γίνεται πλέον απροκάλυπτα.

  5. Ο/Η Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟ λέει:

    Έπεσε το πακέτο ”Ντελόρ” και όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Είναι απλά τα πράγματα, το κονόμι ήταν μεγάλο..

  6. Ο μαγαζατορας πήρε τηλέφωνο κάποιον αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ και συμφωνησαν το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να δοθεί ως αντάλλαγμα για να φύγουν οι αστυνομικοί από το κλαμπ!
    Ή απλά τα πήρανε απ’ το αφεντικό οι αστυνομικοί μπράβοι που πουλούσαν προστασία στο μαγαζί.

  7. Ο μαγαζατορας πήρε τηλέφωνο κάποιον αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ και συμφωνησαν το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να δοθεί ως αντάλλαγμα για να φύγουν οι αστυνομικοί από το κλαμπ!!!

  8. να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε!!! γνωστά πράγματα αυτά τοις πάσι

Comments are closed.