Απίστευτη η ταλαιπωρία των οδηγών στην Αθηνών – Κορίνθου μετά την εξέγερση των γ@φτων – Από παράπλευρους δρόμους η κυκλοφορία στα Μέγαρα

Κοινοποίηση:
1

Λόγω των κινητοποίσεων των Ρομά η Αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία στην παλαιά εθνική
Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται προς την Κόρινθο λόγω των κινητοποιήσεων των Ρομά στα Μέγαρα και τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού.

Η αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία – η οποία ήταν αυξημένη λόγω της εξόδου – προς την παλαιά Εθνική Οδό με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβιστεί στους παράπλευρους δρόμους της περιοχής!

Δείτε εικόνες

 

unnamed__1_
unnamed

Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν και επεκτάθηκαν κατά την διάρκεια της απολογίας του 63χρονου στον ανακριτή, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου. Υπενθυμίζεται, ότι ο 63χρονος κρίθηκε απόψε προφυλακιστέος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδες ατόμων έχουν αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στο ύψος των διοδίων στα Αρφαρά της Μεσσηνίας, ενώ συγκεντρώσεις δίπλα σε αυτοκινητόδρομους πραγματοποιούνται στο Αγρίνιο, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι της Αιτωλοακαρνανίας, στα Σαγείκα της Αχαΐας, στην Αρχαία Ολυμπία και στα Λαστέικα της Ηλείας, καθώς και στα Εξαμίλια της Κορινθίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πλέον στην Ελλάδα είναι κακούργημα αν είσαι Έλληνας, αρσενικός και έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.
    Δικαιώματα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες και οι γύφτοι, οι πούστηδες και οι ερμαφρόδιτοι, οι φυγόστρατοι με τρελόχαρτο και λοιπά αντικοινωνικά και μειονοτικά στοιχεία.
    Ο άγρια φορολογούμενος Έλληνας πατριώτης δεν έχει πλέον δικαιώματα, αλλά μόνο υποχρεώσεις όπως να πληρώνει ως νεοραγιάς φόρους, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ και λοιπά “χαράτσια”, για να καλοπερνάνε οι προαναφερθείσες κοινωνικές ομάδες.
    Αν δέ, ο άγρια φορολογούμενος Έλληνας σκεφτεί, να αντισταθεί σε περίπτωση που κάποιος γύφτος ή πούστης ή λαθρέποικος θέλει να τον κλέψει ή να βιάσει την κόρη του, τότε είναι ρατσιστής και νεοναζί.
    Κατά τα άλλα οι πολίτες ένιωσαν ανακούφιση (όπως όταν πηγαίνουν για χέσιμο μετά από έντονη κωλοσφιξούρα), επειδή η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση και πλέον δεν υπάρχει καμία απειλή για το πρωκτοδημοκρατικό μας πολίτευμα.
    Βλέπετε οι Έλληνες ανησυχούσαν μήπως τους σφάξει στο δρόμο ή τους κλέψει κανένας χρυσαυγίτης, ενώ με τους Πακιστανούς, τους γύφτους και τα λοιπά αντικοινωνικά στοιχεία νιώθουν ασφάλεια τόσο για τη σωματική τους ακεραιότητα όσο και για την περιουσία τους.
    Έλληνα πατριώτη, λυπάμαι αλλά αποχαιρέτα την Ελλάδα που ΧΑΝΕΤΑΙ !!!!!

  2. Φάε ταλαιπωρία μακάκα νεοέλληνα αφού ψηφίζεις νεοταξικά κόμματα που γλύφουν τους γύφτους και τα λαθρό,φάτους στην μάπα και πλήρωνε φόρους

  3. Σκέφτηκε κανείς να κάνει μήνυση στον εκάστοστε διοικητή τροχαίας ο οποίος δεν άνοιξε την εθνική οδό και άφησε εγκλοβισμένο κόσμο?
    Φυσικά γνωρίζουμε πως θα κλαφτούν ‘ότι έχουν οικογένεια και παιδάκια και ότι εκτελούν εντολές από ανωτέρους,.
    Έτσι κάνουν πάντα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι

Comments are closed.