Απίστευτη αστυνομική αναλγησία στα διόδια της Ελευσίνας. Γιατρός πήγαινε να χειρουργήσει ασθενή του και “έφαγε” πρόστιμο από τους μπάτσους του Χαρδαλιά γιατί οδηγούσε….mercedes!

Κοινοποίηση:
diodia_afidnes

Απίστευτη αστυνομική αναλγησία στα διόδια της Ελευσίνας.

Γιατρός που έχει το ιατρείο του στο Αγρίνιο και μετέβαινε από την Αθήνα να χειρουργήσει ασθενή του σε κλινική της πόλης,με όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν την επαγγελματική του ιδιότητα,οι αστυνομικοί-“μπάτσοι”της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων,του έκοψαν πρόστιμο 300€,για άσκοπη μετακίνηση.Μάλιστα ο αρχιφύλακας τροχονόμος με αυθάδεια απευθύνθηκε στον ιατρό απαξιωτικά και του αιτιολόγησε ότι όποιος οδηγεί mercedes ελέγχεται και πληρώνει πρόστιμο,γιατί έχει να πληρώσει!

Εκεί υπήρχαν και δημοσιογράφοι “ρουφιάνοι” γνωστού καναλιού για να καταγράψουν τους πολίτες που φεύγουν με νόμιμα έγγραφα για σοβαρές υποχρεώσεις τους.

Ο γιατρός,όταν ζήτησε να μιλήσει με τον προϊστάμενό του,εκείνος (ανθυπαστυνόμος στον βαθμό) αρνήθηκε να ακούσει τις αιτιάσεις του.Του ζητήθηκε να δώσει τα στοιχεία του,αλλά αρνήθηκε να τα δώσει.Τότε ο γιατρός απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ -μέσω του συνηγόρου του- καταγγέλοντας την αστυνομική αυθαιρεσία στο συμβάν.

Δεν ντρέπεστε λίγο ρε κρατικοδίαιτοι και “κομματόσκυλα” της κακιάς ώρας; Αν πάθει κάτι ο ασθενής ποιος θα φταίει;;

Η κατάντια της χώρας και η οργή του κόσμου θα σας εξαφανίσει σύντομα από την πολιτική σκήνή του τόπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

 1. Μη τα τρώτε όλα αμασητα. Σαν γιατρός και με χαρτί για χειρουργείο περνά ελεύθερα, αλλά μήπως το χειρουργείο πχ ήταν για Δευτέρα και αυτός την κοπανουσε από Παρασκευή;;

 2. ΠΑΙΔΙΆ!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΆΕΙ ΑΠΌ ΔΙΌΔΙΑ, ΝΑ ΣΤΈΛΝΕΙ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ! ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ, ΌΣΟ ΛΈΝΕ??? ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΎΓΩ!!!

  1. Εγώ πέρασα χθες μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα στην Ελευσίνα.
   Στα υπόλοιπα μέχρι Τρίπολη, τίποτα.
   Φάε λάδι και φύγε βράδυ (πολύ βράδυ).

  2. ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ
   ΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

 3. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?
  ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ??????

 4. Αντικαπιταλιστής ο χωροφύλακας. Κι’ εγώ τους μερσεντάκηδες δεν τους πάω… Ούτε τα καγκουρομπεεμβέ. Μόνο vw, άχαχαχαζαζαχαχαχα.., λαϊκά πράγματα.

 5. “Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός από του μπάτσου και του πολιτικού” Τζιμάκος.

 6. Αυτό είναι το επίπεδο τουλάχιστον κάποιων από τους αστυνομικούς. Ενα και ένα δεν ξέρουν πόσο κάνει. Σου λένε κάνει έντεκα και πρέπει να το αποδεχτείς.Εχουν μέσα τους ένα δικτατορικό ύφος και κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Η θέση του αστυνομικού τους δίδει την δυνατότητα να βγάλουν τα απωθημένα τους.

 7. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ”σιγουράκια”, αλλά εξακολουθούν να είναι πεινασμένα ”σιγουράκια”…
  Με πάρα πολλά κόμπλεξ, λόγω της πείνας που είχαν πριν ενταχθούν στο σώμα, αλλά και που συνεχίζουν να έχουν και εργαζόμενοι ακόμα…
  Αρκετοί δεν εξ΄αυτών, πιθανόν σε ένα test IQ, να έχουν και κάποια νοητική καθυστέρηση…Πλείστα τα καθημερινά παραδείγματα…Οπως η απάντηση στον γιατρό για την οικονομική άνεσή του, λόγω Mercedes !!!
  Ποιός μιλάει σήμερα για ”λειτούργημα” ?
  Καραμπινάτα αυτοί οι άνθρωποι ασκούν ”επάγγελμα”, και μάλιστα το δείχνουν με χείριστο τρόπο !

 8. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Ο κάθε μπάτσος δουλεύει για πάρτη του με τέτοια αποβλακωμένοι και μπουρδελοπουσταρια που δήθεν κυβερνούν τι χώρα. Κ’ εσυ φουκαρά έλληνα κάτσε με σταυρωμένα τα χέρια.

Leave a Response