Απίστευτες προσβολές του Άδωνη Γεωργιάδη για τον Ευάγγελο Αποστολάκη: “Ούτε για καφετζής”…

Κοινοποίηση:
adonis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακολουθώντας τη γραμμή της κυβέρνησης και επιδεικνύοντας τον πανικό του Μαξίμου μετά την άρνηση του Ευάγγελου Αποστολάκη να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, καταφέρθηκε κατά του απόστρατου αξιωματικού και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Ο κ. Αποστολάκης έχει κριθεί ως ικανός να διαχειρίζεται κρίσεις επι 40 χρονια από όλους τους θεσμούς των ενόπλων δυνάμεων. Από χθες με απασχολεί πολύ αν αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν σωστά… Αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης, αν δεν έχεις μάθει να αντέχεις στην πίεση δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός… Του είπε ο Πολάκης ότι είναι δωσίλογος και έβαλε τα κλάματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Σε δύο μεγάλες κρίσεις που αντιμετώπισε όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά η Ελλάδα, η μια η κρίση της πανδημίας και η άλλη κρίση πυρκαγιές του Αυγούστου, και στις δύο ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να προτείνει για τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας ένα πρόσωπο κατά τεκμήριο κοινής αποδοχής. Η πολιτεία είχε κρίνει ως πρόσωπο ικανό διαχρονικά ως αρχηγός του ναυτικού και αρχηγού ΓΕΕΘΑ και τις άλλες θέσεις του» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Αποστολάκης είχε ζητήσει να γίνει υπουργός και όχι αναπληρωτής υπουργός και αυτο έγινε δεκτό, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Ενημέρωση προφανώς και υπήρξε για την τοποθέτηση Αποστολάκη αλλά η κυβέρνηση δεν είναι εξ αδιαιρέτου» επισήμανε.

Πρόσθεσε ότι η συναίνεση εκφραζόταν στο ίδιο το πρόσωπο. «Συναίνεση υπό την έννοια της πολιτικής συναλλαγής με άλλα κόμματα δεν θα μπορούσε να υπάρξει» ξεκαθάρισε ο υπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μιλά για αποστασία όταν πήρε τους εν ενεργεία βουλευτές άλλου κόμματος και τους έβαλε στην κυβέρνηση για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών. «Είναι ο ορισμός της αποστασίας» παρατήρησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Με διαφορά ο πιο χυδαίος κι ο πιο θρασύδειλος Έλληνας πολιτικός.

  2. Μονο οσοι μισουν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ βριζουν τον ΑΔΩΝΗ .Μονο τα τεμπελοσκυλα και αναρχοκμουνια βριζουν τους αυτοδοιημιουργητους και πετυχημενους στη ζωη . Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Τ Ε αν αγαπατε αυτην την ωραιωτερη χωρα του πλανητη που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ !!!… (ποιος λαλακης και συμφεροντακης, ολοι φαγανε και τρωνε απ*τη σαρκα (δημοσιο) της ΕΛΛΑΔΩΣ )

    1. Τα αναρχοκουμμούνια τον βρίζανε παλιά. Τώρα που τους άνοιξε το τζαμί, είναι υπέρ των πρεσπών και θέλει τους λαθρομετανάστες στην αθήνα(το είπε και αυτό, ως …λύση για την αποσυμφόρηση νησιών) έχει γίνει φίλος τους. Ζήτησε και συγνώμη και αυτός από τους εβραίους, οπότε όλα καλά. Ο πετυχημένος στη ζωή θα ήταν αν έμενε σταθερός στις αξίες του και δεν έκανε κωλοτούμπες, ανάλογα με το κόμμα που βρίσκεται. Γιατί βάλε κανένα βίντεο για τι έλεγε για μητσοτάκη και siemens!

  3. Η ΝΔ, απαρτίζεται απο άτομα ακραίων ιδεολογιών. Λχ Γεωργιάδης – Βορίδης ειναι γνωστό απο που προέρχονται και οι δράσεις τους. Εχουν φορέσει τον συνταγματικό μανδύα και δρουν ανεξέλεχτα

  4. Αντε ρε κολοτουμπα που προσβαλης ετσι αβιαστα εναν αξιωματικο της ελλαδας

  5. ΣΙΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  6. Τώρα που θα ψηφίσεις τα μνημόνια των πρεσπών, έλα να ψήσεις ένα καφεδάκι στον ζάεφ. Και όπως ο πλεύρης ζήτησε συγνώμη από τοτς εβραίους, ζήτα κσι εσύ μία συγνώμη για όσα έλεγες για τον ζάεφ! Θα ψηφίσεις και την αλλαγή των βιβλίων! Στα σκόπια θα είσαι ευπρόσδεκτος, για την αθήνα αμφιβάλλω τώρα που ανοίγουν τα στόματα για τα εμβόλια! Πέσανε πολλά η αλήθεια και ξέχασα να σου πω για το τζαμί!

  7. Βιβλιοπώλη πήγαινε να ξαναψηφίσεις για ανέγερση τεμένους και στήσε και έναν πάγκο έξω απο δομές και πούλα κοράνια, μιλάμε για μεγάλη κονόμα, άλλωστε αυτόσ ενδιαφέρει μόνο να τα αρπάξεις.

  8. Αν ημουν ο Αποστολακης,θα του ριχνα κανα δυο φιλακια!!!!

  9. Μπορεί να έχει κριθεί για να διαχειρίζεται κρίσεις δύσκολο υπουργείο είναι συνταξιούχος αν δεν κάνω λάθος όταν έχεις να διαχειριστεί και το αεροδρόμιο παχης ακόμα ποιο δύσκολο όταν έχεις να διαχειριστεί μια καρέκλα δυσκολότερο και μια κυβέρνηση αυταρχικη άλλος για το υπουργείο ποιο ικανός δεν υπάρχει τόσο σας πείραξε έπρεπε να είχατε ανακοινώσει το όνομα η μήπως μου διέφυγε

  10. ενα ειναι σιγουρο θελει να περπαταει με το κεφαλι ψυλα , γιατι δεν εχει καμια σχεση με αυτους τους προδοτες

  11. Να πω ψέματα πως δεν θέλω να του σπάσω τα δόντια για να καταλαβαίνει μόνο αυτός Τί λέει;

  12. Καλύτερα καφετζής παρά γλύφτης βιβλιοπώλη

  13. Μίλησε ο Αρχικαρνάβαλος για του Ζάεφ το π@υτ@ν@κι. Βαγγέλη Αποστολάκη.
    Τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον τόπο…..

  14. ποιος μιλησε. ο αρχικωλοτουμπας του πλανητη
    αχαχαχαχα
    να τον ξαναψηφισουν οι καφροι της ΝΔ

  15. Για όσους αμόρφωτους εδώ κράζουν το επάγγελμα του βιβλιοπώλη (δεν αναφέρομαι ειδικά στον άδωνη), να τους αναφέρω ότι τα βιβλία προσφέρουν γνώση και δύναμη. Ακόμα και τα σύγχρονα όπλα (F-35 π.χ.) κρύβουν πίσω τους γνώση, μαθηματικά και φυσική. Αυτό το τελευταίο πάει… για τους κηφήνες και αγράμματους στρατόκαβλους που γράφουν εδώ. Όποιος θέλει να κράξει τον άδωνη, ας τον κράξει πολιτικά. Κωλοτούμπας; Ναι! Κακός επειδή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα; Όχι!

  16. Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης υπουργός από τον άδωνη δεν υπάρχει… Απλά την πατήσανε καο τκν βγάλανε ψεύτη τα κοπρόσκυλα τις ΝΔ.. Τολμήστε να κάνετε υποχρεωτικό εμβολιασμό στα σώματα ασφάλειας εαν έχετε άντερα…

  17. Αμα το deal πήγαινε καλά θα μας έλεγε “ότι καλύτερο υπάρχει ο Αποστολάκης”. Αμα του τάξουνε υπουργείο εξωτερικών από το ΚΚΕ θα αποθεώνει το ΚΚΕ…. Γραφικός καιροσκόπος πολιτικάντης

  18. Όταν λες και μετά ξελές, είσαι ρετάλι και όχι άντρας. Πολύ καλά τα λέει ο άδωνης για τον καραβανά δημόσιο υπάλληλο και συριζάκια. Γενικότερα δεν τον γουστάρω τον άδωνη, αλλά εδώ έχει δίκιο. Υπ’ όψιν, οι καφετζήδες έχουν τον σεβασμό μου γιατί δουλεύουν, οι άλλοι είναι αμόρφωτα τεμπελόσκυλα με μισθούς ίδιους με όσων έχουν μόρφωση και ευθύνες, μόνο σ’ αυτό έκανε λαθάκι… ο άδωνης. Όσο για τον κυρ κούλη, καλά να πάθεις άχρηστε, ζήτησες συνεργασία από ένα τσιράκι του αληταρά του αλέξη και έφαγες άκυρο, καλά να πάθετε χαλβάδες νουδούλες. Τέλος, για όσους εδώ έγιναν δικηγόροι του καραβανά, να τους θυμήσω ποια κυβέρνηση έδωσε… μακεδονική γλώσσα που ιστορικά δεν υπήρξε/υπάρχει.

    1. που εχει δικιο στο λει και ξελεει?για κανε μια βολτα στο youtube!!!!!και τσεκαρισε αυτον τον σκερβελε(αδωνι) νσ δεις ποσες φορες λεει και ξελεει!!!!!!!

  19. Κάποιοι νεοδημοκράτες και πασόκοι που έκαναν “θητεία” (γνωστοί και ως φαντομάδες) ως προσωπικοί καφετζήδες του Αποστολάκη δεν έχουν την ίδια άποψη. Ούτε και ο Αποστολάκης βέβαια για αυτούς θα έχει…

  20. Αυτα τα μαυρισμένα κοματοσκυλα πρεπει να ξοδευουν 5-6 ωρες την ημερα για να λιαζονται. Ο συγκεκριμενος γλυφτης δεν θα επρεπε να εχει ουτε αδεια για παγκο στα πανηγυρια γιατι προκαλει ηχορυπανση

  21. εγω στην ΝΔ δεν παω ουτε νεκρος το θυμασαι αυτο κυριε που κρινεις το βατραχι αντε πουλα την μανινα και βουλωσε το ν τον βοθρο σου

  22. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΡΝΕΙ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.

    1. Πολύ επάξια.. όντως!!
      Συνυπέγραψε το ξεπούλημα της Μακεδονιας..
      Για τον μπουμπούκι δε θα διαφωνήσω μαζί σου

  23. ρε βλακα μπουμπουκο βιβλιοπωλη αχρηστε ηλιθιε για να εχεις περασει σχολειο ΟΥΚ πρεπει να αντεχεις τη πιεση και να ξεπερνας τον εαυτο σου ηλιθιε εσυ εχεις περασει απο τα ΟΥΚ και ξερεις?αι στο διαολο πρωι πρωι ηλιθιε

  24. Πάντως βιβλιοπώλη αυτός βγήκε και είπε πως σε περίπτωση που γίνει το μπαμ θα είμαστε μόνοι μας. Ο συρφετός ο δικός σας πουλάει σανό περί συμμαχιών και φίλων που θα τρέξουν να βοηθήσουν επειδή κλάνετε πατάτες μην πείτε κάτι που θα ενοχλήσει τα μαγαζιά που σας κηδεμονεύουν. Γιατί αν χτυπήσει το κινητό σας από τέτοια μαγαζάκια θα αρχίσετε τα υπογλώσσια.

  25. Αυτό το τομάρι τη θητεία του την έχει κάνει; Γιατί κάτι μου λέει πως δεν την έχει κάνει. Μισή φάπα να του ρίξεις θα βάλει τα κλάματα, αλλά λέει πως ο άλλος δε κάνει για καφετζής… Καλά να πάθετε ρε στρατιωτικοί, να σας προσβάλλουνε λινάτσες σαν τον Γεωργιάδη τον αιώνιο άχρηστο, για να μάθετε να τηρείτε τους όρκους σας προς το έθνος και το Σύνταγμα και όχι να κυνηγάτε μόνο λεφτά και καρέκλες.

  26. Μπουμπούκο γιωτά μην μιλάς καθόλου. Έρχεται και εσένα η ώρα σου

  27. Πολύ θέλω να του τραβήξω δυο χαστούκια και 2 φάπες. Όχι μπουνιές ούτε κλωτσιές. Φάπες και χαστούκια μόνο του παλιολουκουμα. Με τρέλανε πρωί πρωί. Μην τον βγάζετε καθόλου παλικάρια. Αδιαφορία, αστον να λέει. Αφού δεν ξέρει τι λέει και σε 3-4 χρόνια που θα είναι σε αλλο κόμμα θα λέει αλλα πάλι. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε.

  28. Φασιστες του κερατά, οποιος δεν συμφωνεί μαζί σας δεν κάνει ούτε για καφετζής Ε; Και στην τελική τι έχει ο καφετζής ρε καθίκια; Φτιάχνει όλη μέρα καφέδες ψήνει τυρόπιτες εξυπηρετεί κόσμο και πληρώνει και εφορία. Δουλειά όχι μαλακιες, γράφετε απτην ξαπλώστρα σας όλοι οι κωλοτούμπες τις μαλακιες σας, προσβάλετε κόσμο του παίρνετε τα λεφτά του βάζετε μέτρα και μετά του κάνετε και κριτική. Κουρασατε και έχουμε αηδιάσει.

  29. Άντε ρε μπιφτεκα, κωλοτουμπα. Τα βίντεο σου τα έχεις δει; Θυμάσαι τι έλεγες; Θες να μας τρελάνεις βλάκα που έχεις και γνώμη. Λες για τον αποστολακη, εσυ δεν κανεις ούτε για ταμίας στα διόδια. Καραγκιοζη.

  30. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΗΗ ΚΑΡΙΟΛΗ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ???ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ..ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΣΑΙ!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ!!!….

    1. GR

      Πατριωτης, ο Αποστολακης; 😂! Μαλλον, εχεις χασει επεισοδια!

  31. Καλύτερα καφετζής πάρα μαλακας τηλεβιβλιοπωλης!!!!!

Comments are closed.