Απίστευτες κατηγορίες : «Ο δικηγόρος είχε απαγάγει τον Μαραντόνα» αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του

Κοινοποίηση:
μαραντόνα

Την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζονται, η πρώην γυναίκα του Ντιεγκίτο προχώρησε σε νέες μεγάλες αποκαλύψεις! Η Κλαούντια Βιγιαφάνε «έδειξε» για ακόμη μία φορά τον πρώην δικηγόρο του Αργεντινού, Ματίας Μόρλα ο οποίος είναι ένας από τους ύποπτους της υπόθεσης.

Η μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ο Ντιέγκο στη ζωή του, ανέφερε πως ο Μόρλα είχε απαγάγει τον Μαραντόνα πριν από αρκετά χρόνια! Οι γυναίκα των δύο κορών του Αργεντινού, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας της και ανέφερε πως ο Μόρλα προσπαθεί να την κάνει να φανεί ως η «κακιά» της υπόθεσης, ρίχνοντας παράλληλα κατηγορίες και στον δικηγόρο του πρώην… δικηγόρου!

«Θέλουν και οι δύο να με κάνουν να φανώ ως η «κακιά» της υπόθεσης, όπως στις ταινίες. Αλλά και οι δυο τους ξέρουν πως δεν είμαι εγώ η κακιά. Ο Ντ’Αλεσάντρο (ο δικηγόρος του Μόρλα) υπερασπίζεται έναν άνθρωπο (τον Μόρλα) που είχε απαγάγει τον Ντιέγκο. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ακούω τα όσα λένε, είναι πραγματικά τρελά!», ανέφερε η Κλαούντια Βιγιαφάνε στην τηλεόραση της Αργεντινής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: