Απίστευτα σκηνικά στο Βόλο: Ταξιτζής ξεγέννησε νεαρή γυναίκα, που της έσπασαν τα νερά την ώρα που του τηλεφωνούσε!

Κοινοποίηση:
γφτδρτφγθηγφτγη

Ταξιτζής στο Βόλο «έβαλε τα γυαλιά» στους επαγγελματίες μαιευτήρες, καθώς κατάφερε να… ξεγεννήσει 34χρονη έγκυο, η οποία τον κάλεσε με το που έσπασαν τα νερά της, για να την πάει εσπευσμένα στην κλινική.


Η κοπέλα έτυχε να είναι μόνη της στο σπίτι την ώρα που τής έσπασαν τα νερά, και, συνειδητοποιώντας, ούσα πολύτεκνη, πως από στιγμή σε στιγμή ερχόταν το μωρό, αποφάσισε να καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου. Όμως, με το που έφτασε ο ταξιτζής, βρήκε την υποψήφια πελάτισσά του στην εξώπορτα, να… γεννά μπροστά στα έκπληκτα μάτια του!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο ταξιτζής αποδείχτηκε… τέρας ψυχραιμίας, καθώς έσπευσε να συνδράμει, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χάρη και στην πολύτιμη βοήθειά του.
Κατόπιν, η 34χρονη λεχώνα επιβιβάστηκε στο ταξί με το νεογέννητο μωρό της και λίγη ώρα αργότερα έφταναν στην είσοδο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου τούς περίμεναν με αγωνία γιατροί και μαίες από τη Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική, που στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με φορείο στην κλινική, ενώ το μωρό μεταφέρθηκε προληπτικά στο Τμήμα Νεογνών, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και οι δύο τους χαίρουν άκρας υγείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ασυνήθιστο, όσο και χαρμόσυνο αυτό περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: