Απίστευτα πειράματα πάνω σε ανθρώπους: Θα «γιατρέψουν» τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων με το AstraZeneca!

Κοινοποίηση:
1

Δεν χρειάζονται πλέον περισσότερες αποδείξεις για να πειστούμε πως το Ισραήλ βλέπει τους ανθρώπους σαν ινδικά χοιρίδια, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Επίτροπος κορωνοϊού της χώρας, Salman Zarka, τα άτομα που είχαν κάποια παρενέργεια από mRNA εμβόλιο (Pfizer, Moderna) θα κάνουν την ενισχυτική δόση με AstraZeneca!

«Η οδηγία μας θα είναι ότι ο γιατρός ενός ατόμου θα αποφασίσει πότε είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσει αυτό το εμβόλιο σε αντίθεση με τα εμβόλια Pfizer ή Moderna [mRNA] που χρησιμοποιούσαμε στο Ισραήλ», δήλωσε ο Zarka, σύμφωνα με το JPost.

Δηλαδή θα εμβολιάσουν τα άτομα που εμβολιάστηκαν με τα «ασφαλή» εμβόλια (έτσι έχουν χαρακτηρίσει τα mRNA) με τα εμβόλια τα οποία έχουν αποσυρθεί από τις περισσότερες χώρες λόγω των πολλών παρενεργειών (τα AstraZeneca)!

«Μια προμήθεια εμβολίων AstraZeneca είναι ήδη στη χώρα και θα παραδοθούν στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο Zarka.

«Σε γενικές γραμμές, αυτό το εμβόλιο προορίζεται για εκείνους που εμφάνισαν παρενέργειες, και ως εκ τούτου υπήρξε ιατρική απόφαση να μην τους δοθεί η τρίτη λήψη από τη Moderna ή την Pfizer, ώστε να μπορούν να προστατευτούν και να λάβουν το εμβόλιο από την AstraZeneca», αυτός πρόσθεσε.

Είναι ενδεικτικό πάντως του πως βλέπουν τους ανθρώπους στο Ισραήλ, αλλά και σε άλλες χώρες (συμπεριλαμβανομένου και τη δική μας), καθώς αντί να αποζημιώσουν τους συγκεκριμένους πολίτες για την παρενέργεια που υπέστησαν από το εμβόλιο τώρα τους αναγκάζουν να εμβολιαστούν ξανά, αλλά με άλλο εμβόλιο, μήπως και με αυτό δεν εμφανίσουν ξανά παρενέργεια.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως στο Ισραήλ εάν κάποιος θέλει να έχει το «πράσινο πιστοποιητικό» θα πρέπει να έχει κάνει και τις τρείς δόσεις του εμβολίου.

Γιατί επιλέγεται το AstraZeneca

Το εμβόλιο της AstraZeneca βασίζεται σε διαφορετική τεχνολογία από αυτή της Pfizer και της Moderna. Το AstraZeneca χρησιμοποιεί έναν αποδυναμωμένο ζωικό ιό ως ιικό φορέα και περιέχει την πρωτεΐνη αιχμής του κορωνοϊού, έτσι ώστε τα κύτταρα του σώματος να είναι σε θέση να τον αναγνωρίσουν και να παράγουν αντισώματα.

Έχει λάβει έκτακτη έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και άλλους φορείς υγείας, αλλά όχι από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Όταν ο Θ.Βασιλακόπουλος μιλούσε για «πείραμα» στο Ισραήλ

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μια απόφαση που παίρνει η συγκεκριμένη χώρα δεν βασίζεται σε αρκετά επιστημονικά δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως προσφάτως ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, παραδέχθηκε πως γίνεται πείραμα με την τρίτη δόση στο Ισραήλ.

«Το Ισραήλ έχει πάρει πάρα πολλές δόσεις από την Pfizer, να πάρει πάρα πολλές δόσεις από την εταιρεία για να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν πληθυσμιακές εργασίες. Το ότι ξεκινάει να γίνεται ο εμβολιασμός των άνω των 60 στο Ισραήλ με 3η δόση δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι γίνεται το πείραμα εκεί για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα», είχε πει πριν περίπου δύο μήνες ο Θ.Βασιλακόπουλος.

Βέβαια μετά από λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι τρίτες δόσεις και στην Ελλάδα και τότε ξεχάστηκαν οι δηλώσεις περί πειράματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αχταρμάς, βάλε απ’όλα μπάρμπα. Ρε δεν το κάνω ούτε σε 1.000.000 χρόνια κ@λοφασίστες. Περιορίστε μας όσο γουστάρετε.

  2. Τέτοιο μιξάρισμα mRNA και DNA τι άλλο μπορεί να είναι παρά πειράματα και επέμβαση στο γονιδιακό κώδικα του ανθρώπου;

Comments are closed.