Απάντηση Νέας Αριστεράς στα περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ: Αβάσιμα σενάρια

Κοινοποίηση:
axtsioglou

Την αντίδραση της Νέας Αριστεράς προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα για επαναφορά του δόγματος «ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» όπου προκρίνεται το σενάριο της σε πρώτη φάση σύμπραξης των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΠΑΣΟΚ – Νέας Αριστεράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:
Το σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου.
Όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν.
Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:
• Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές.
• Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.
• Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα.
Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ξυπνήστε Νέο Αριστεροί πρίν βρεθείτε στα Αζήτητα . Ενοποιηθειτε σε μία Νεα Ένωση Κέντρου γιά νά έχετε πιθανότητα νά νικήσετε τήν ΝΔ καί νά διεκδικήσετε την Εξουσία . Παρατείστε τίς προσωπικές φιλοδοξίες ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ !

Leave a Response