Αν τρακάρεις, κάηκες! 555.402 τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους

Κοινοποίηση:
autokinita-teli-kikloforias-telh-kukloforias-ix-17-09-2019

«Γίνεται προσπάθεια ενοποίησης των μητρώων, όλων των φορέων από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και επομένως ακριβής εντοπισμός των ανασφαλιστων οχημάτων» όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Ζορμπάς.

Όπως γνωστοποιεί ο ίδιος, τα στοιχεία που παραθέτει είναι από την ενημέρωση της αρμόδιας επιτροπής αυτοκινήτων, κατά τη γενική συνέλευση της ένωσης.

Πιο αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

«Το 2020 έγιναν 643.718 έλεγχοι-ερωτήματα από την Τροχαία-Λιμεναρχειο-ΑΑΔΕ και δεν βρέθηκαν ασφαλισμένα 56.757 δηλαδή ποσοστό 8,82%. Αν λάβουμε υπόψιν μας τα ασφαλισθέντα οχήματα που ήταν 6.261.993 το 2019 και 6.299.174 το 2020 τότε με βάση αυτό το ποσοστό προκύπτει μια εκτίμηση ανασφάλιστων οχημάτων, 555.402 οχήματα.

Για την επίλυση του θέματος γίνεται προσπάθεια ενοποίησης των μητρώων όλων των φορέων από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και επομένως ακριβής εντοπισμός των ανασφάλιστων οχημάτων και εφαρμογή των διατάξεων της Νομοθεσίας. (Στοιχεία από την ενημέρωση της επιτροπής αυτοκινήτων στην ΓΣ της ΕΑΕΕ)».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΑΠΟ ΜΕΤΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???
    ΑΠΛΟ !!! ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΩΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ
    ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ .

  2. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ?ΤΟ GOV ΤΟΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?

Leave a Response