Αντώναρος για Μητσοτάκη: Νύχτα θα φύγει! Μας κυβερνούν τα μεγαλύτερα και απαισιότερα καθάρματα της Ιστορίας…

Κοινοποίηση:
111

«Η αδικία που κάνεις με συνειδητή σκληρότητα θα σε στιγματίσει πολιτικά», αναφέρει μεταξύ άλλων σε νέα του ανάρτηση στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.


Με αφορμή την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να πληρώνουν από πρώτης Ιανουαρίου οι χαμηλοσυνταξιούχοι τη συμμετοχή τους στα φάρμακα από την τέπη τους, μιλάει για καταστροφέα της κοινωνικής ισορροπίας και εκφραστή μιας κοινωνικής τάξης του 1%.

Και καταλήγει:

«Όσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα εξελίσσεται ολοταχως σε ένα κακό Μητσοτάκη. Έτσι ακριβώς. Μέχρι που θα φύγει νύχτα.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πλήρης κοινωνική αναλγησία που αποδεικνύει — για μια ακόμη φορά — ότι η κυβερνηση του, με δίκες του φυσικά οδηγίες, δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Από 1/1/2021, από μεθαύριο δηλαδή, οι χαμηλοσυνταξιοιυχοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τα φάρμακα τους. Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική ενίσχυση. Λες και τους περισσεύουν.

Ντροπή σου Κυριάκο Μητσοτάκη. Είσαι ο ολετήρας της κοινωνίας. Είσαι ο καταστροφέας της κοινωνικής ισορροπίας. Είσαι ο εκφραστής συγκεκριμένης τάξης ανθρώπων που είναι δεν είναι 1% του ελληνικού λαού. Πρόδωσες και προδίδεις όσους παρασύρθηκαν και σε πίστεψαν γιατί είχες εκλεγεί πρόεδρος μιας ιστορικής παράταξης που έχεις βάλει πλώρη να μετατρέψεις στο νεοφιλελευθερο κομματικό απολειφάδι των Σκυλακάκηδων και τους έχεις εκχωρήσει τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.

Η αδικία που κάνεις με συνειδητή σκληρότητα θα σε στιγματίσει πολιτικά.

Αλλά θα μου πει κανείς που να καταλάβεις την ουσία των όσων κάνεις με εγκληματική αδιαφορία για τους ανθρώπους και τον τόπο; Όταν εκπλήσσεσαι ότι “πολλοί ανθρωποι ειναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους”.

Όπως έγραψε νωρίτερα σήμερα η #ManuelaMathioudaki “Οσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα εξελίσσεται ολοταχως σε ένα κακό Μητσοτάκη.” Ετσι ακριβώς. Μέχρι που θα φύγει νύχτα.

Ωστόσο μπροστά στο σάλο και την κατακραυγή, ο Μητσοτάκης, αυτός ο Σωτήρας του Έθνους, που σπρώχνει τη χώρα στην άβυσσο, πήρε πίσω σαν βρεγμένος γάτος, την φασιστική απόφαση να πληρώνουν 600.000 συνταξιούχοι από την τσέπη τους, τα φάρμακα τους. Σαν δεν ντρέπεστε ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ . 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Η… ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΘΟΛΩΣΕΙΣ.

  2. ΣΤΗ ΧΩΡΑ µΑΣ Ο ΕµΒΟΛΙΑΣµΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΡΠΗΤΑ ΖΩΣΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑµµΑ ΕµΒΟΛΙΑΣµΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΕµΒΟΛΙΟ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΑΤΟµΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 60 – 75 ΕΤΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΡΠΗΤΑ ΖΩΣΤΗΡΑ. 60-75 ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ 165 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΣ

  3. Μίλησε και ο Αντώναρος το απόλυτο μηδενικό πού ήτανε στήν κυβέρνηση πού παραδόθηκε στούς κατσαπλιάδες μπαχαλάκηδες πού έκαψαν τήν Αθήνα….άντε μπές στήν τρύπα σού ρε λουκουμά.

  4. τα φάρμακα να τα περνη ο κόσμος εντελώς τζάμπα άνευ συμμετοχή έτσι πρεπη

  5. Τα Ραφαλ θα ερχοντουσαν τον Ιαινουαριο χαχαχαχαχα. Κανει οτι εκανε με τις μπελαρα και τα ανδρομικα ο Mr Bean xaxaxa

  6. Δεν έχουν μάθει να λένε όχι. Από μικρά παιδιά μόνο υπακούν.
    Γι’ αυτό κάνουν παιδιά, για να συνεχίζουν την παράδοση να γαμάνε τους λαούς. Εκτελούν αποστολή. Δυστυχισμένα όντα. Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν! Ο αρχιεπίσκοπος αφόρησε τον Σατανά! Χαχα!

  7. δε θα φυγει έτσι απλα Κακό ψόφο θα έχει ο αλήτης

  8. καλα τα ειπε για τον αλητη μαφιοζο τουρκοκρητικο
    Στεφανε γερά, μαζι σου ειναι ολη η Πελοπονησος (εδω που συναντιόμαστε και συζηταμε, στα κρυφά) εναντια στια λερες που σου την είχανε στημένη

  9. πολυ θλιψη ο αντωναρος , γελανε και τα τσιμεντα με τις λαλακιες που πεει ….το πολυ γαρ της θλιψης γεννα απελπισια και ξεφτιλα

  10. Στην σειρά Narcos, που αναπαριστά πραγματικά γεγονότα, στην δεύτερη season για το Μεξικό, δείχνει την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω Η/Υ για να επικρατήσει ο εκλεκτός των ναρκοβαρονων…την δεκαετία του 1980… Φαντάζομαι τι γίνεται εδώ και χρόνια στο γιδισταν….

    1. ακριβως. ολο το ζουμί το σχολιο. απο εδω ξεκινανε ολα. ερωτησεις τυπου ποιοι τους ψηφισαν και γτ καταντησαμε ετσι απαντιωνται ευκολα. κανείς δεν τους ψηφισε εκτος των κλασσικων ηλιθίων που ειναι σιγουρα λιγοτεροι απ τα ποσοστα που εμφανιζουν . νοθεία σε εκλογες σ ολες τις χωρες χρονια τωρα. οποιαδηποτε συζητηση για οποιοδηποτε αλλο θεμα ματαιη. ολα ξεκινανε απο τη νοθεια στις εκλογες

  11. Όλα τα Γουρούνια την ίδια μύτη έχουν…. Όπως και τα σουργελα που τους ψηφίζουν… Με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν μαγειρευονται τα αποτελέσματα…

  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΡΑΠΤΗ,ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ .ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΣΟΝΩΝ Κ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΛΕΦΤΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ Κ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

  13. ιδια ελιτίστικα σκατα ειναι και οι δυο τους.
    ΠΡοφανως ειναι πολυ μεγαλυτερο ΣΚΑΤΟ ο μητσοτακης και θα εχει την τυχη του αλλου του μπαγλαμα του Τσιπρα.

    προσκυνημενοι της ΝΤΠ, της Μερκελ και των ΗΠΑ.

  14. Όσο αφορά τον χουντοκούλη που είπε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν δεν θα ταξιδεύουν στην Ευρώπη με πιστοποιητικό εμβολιασμού και με λοιπές απαγορεύσεις…
    Η απάντηση προς τον χουντοκούλη είναι αυτή:
    Όσοι δεν θα εμβολιαστούν που σωστά έπραξαν δεν θα ψηφίζουν τα χουντικά κόμματα ΝΤΠ ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, λοιπά κόμματα ΝΤΠ Αριστεράς και θολοκουλτούρας.
    Αυτά για αρχή χουντοκούλη…
    Η συνέχεια για σένα χουντοκούλη και για σας χουντικοί νουδούληδες θα είναι ακόμα χειρότερη… Έχετε τελειώσει πρόωρα…

  15. Ετσι ειναι ..αν σου παιρνουν την μπουκια απο το στομα,
    καπως πρεπει να αντιδρασεις.
    Οταν ηταν στο κομμα βούβα

  16. Χαχαχχαχα το κάθαρμα είπε το κάθαρμα κάθαρμα……χαχχαχα μόνο στην Ελλάδα αυτά.

  17. Καταπέλτης ο Ναύαρχος Ε.Α και νομικός Αντώνης Παπαντωνίου, ο οποίος μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη έκανε λόγω για εσχάτη προδοσία από την πλευρά της Κυβέρνησης για όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους 10 μήνες στην Ελλάδα! Ακούστε όλα όσα είπε ο ίδιος για τις αλλεπάλληλες προσπάθειές του να αφυπνίσει τους εισαγγελείς που όμως, όπως λέει ο ίδιος, έπεσαν στο κενό! https://www.youtube.com/watch?v=pTRuHXnBHjM&ab_channel=FocusFM103.6

  18. Αντώναρος …. μετά τον Καραμανλή ο νέος porte parole του Μπαγκς Μπαννυ Βαξεβάνη και του Τσίπρα

  19. Δεν θα φύγει… Δεν θα τον αφήσουν οι Έλληνες να πάει πουθενά.

  20. Τωρα το θυμηθηκε…ο μπαρμπας…
    Τοσα χρονια παρεα με τον τεμπελχανα…μουγκα…
    Ολοι στη μασα…
    Και οταν σε χωσανε ρουσφετι…και επαιρνες το 10ρικο…μουγκα…
    Ουστ…κοπροσκυλα…

  21. Θα βγει ο κουλης ακόμα μια φορά εκεί θα δείτε ποιος πραγματικά είναι και ποιους εξυπηρετεί.

  22. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΈΧΕΙ ΒΙΆΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΈΧΕΙ 40% ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ

  23. Μπράβο κύριε Αντώναρε. Με το καθίκι τον Καραμανλή πώς και συνεργαστήκατε;

  24. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ‘Η ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.

  25. Εεεεεερχεται το καμάρι της Ελλάδος που ακούει το όνομα Κ.Καραμανλης.

  26. Έχει συννενοηθεί να μας δουλεύει με τον μπουχεσοκοπρίτη όπως ο πατέρας του μας δούλευε με τον πορνόγερο!

  27. άντε σιγά σιγά εκεί στην ΝΔ πακετάρετε τον νοσηρό βάλτε τον σε ένα drone με κατεύθυνση στην αφεντικέσα του.

Comments are closed.