Αντιδράσεις από ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον βιασμό 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
sissy-christidou-1 (1)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου αναφορικά με τον βιασμό στην Θεσσαλονίκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε:

«Πάρτυ δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φιλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, προκάλεσε αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου. Δείτε ορισμένες.

«Λοιπόν. Παμε τα βασικά.Επειδή είσαι

1-πρόσωπο με ΔΗΜΟΣΙΟ λόγο και

2-μητέρα αγοριών

είναι εξαιρετικά σημαντικό να ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ:

1-ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΥΜΕ

2-ΔΕΝ ΝΑΡΚΩΝΟΥΜΕ & ΒΙΑΖΟΥΜΕ.

3-“Ακόμη κι αν φορέσω τη φούστα μου καπέλο,όταν λέω όχι,σημαίνει ότι δε θέλω.

4-ΟΧΙ στο Victim Blaiming»

«Το θέμα δεν είναι Σισσυ μου «τα κορίτσια να μην να πηγαίνουν σε πάρτυ». Το θέμα είναι τα αγόρια να σταματήσουν να ναρκώνουν και να βιάζουν» 

«Έχεις καμιά ιδέα τι είναι η συναίνεση;

Και πάρτι να μην ήταν αυτό δεν λέει κάτι, ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΙΑΣΜΩΝ, συνέχισε έτσι μην χάσεις κανένα προνόμιο

Ντροπή που είσαι και γυναίκα»

«Ντροπή σου, ειλικρινά ντροπή σου για σένα και για όσες είναι κοντά σου,ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν επαγγέλματα  όπως συνοδοί κυρίων,ακόμη και οι πόρνες που όμως δικαιούνται σεβασμό των ορίων τους κ του κορμιού τους. Εύχομαι να μην σου τύχει από γνωστό κ αποδεκτό σύντροφό κάτι τέτοιο»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αυτή δεν κατάλαβε ότι αυτά που γράφει είναι του τύπου : φασκει και αντιφάσκει. πρωτα κατηγορεί την κοπέλα έμμεσα(ένα κοριτσι αοριστα) Κ. μετα είναι με τοθυμα.. το έχασε ή το έκαψε αυτή;

  2. Τι έγινε το σισσάκι θέλει να μας πει ότι δεν γνωρίζει ότι γίνονται πάρτυ σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων και πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα ; Δεν ξέρει το σισσάκι ότι τα καλύτερα είναι αυτά μέσα σε σουίτες με γνωστούς, πλούσιους, λαμόγια με sex & drugs ; Άντε καλέ που δεν ξέρει το σισσάκι τουναντίον…

  3. Μα δεν ξέρει τι λέε,ξεκινάει με το….τα κορίτσια δεν πάνε σε δωμάτια με άγνωστους και καταλήγει εγώ είμαι με το θύμα,άντε κυρά μου πια που με τις ανισορροπίες σας

  4. Ε μα καλά βρε κοπέλα μου, δεν ήξευρες..δεν ήξευρες..δεν ρώταγες..να μάααθεις ? Πως γεμίσαμε καταγγέλουσες βιασμών τα τελευταία χρόνια απορούμε όλοι μας !!! Κατά τα άλλα είναι όλες δυναμικές, νευρικές, βρίζουν, φοράνε αρβύλες και μοιάζουν με το Σταμούλη το Λοχία !!! Γυναίκα με αρβύλες = άντρας με τακούνια !!! Να τα λέμε όλα βρε παιδιά..

Comments are closed.