Αντίστροφη μέτρηση για το νέο ΤΖΟΚΕΡ: 100.000 ευρώ στους νικητές της 2ης κατηγορίας σε κάθε κλήρωση

Κοινοποίηση:
1

Το ΤΖΟΚΕΡ άλλαξε και από σήμερα μοιράζει πιο πολλά σε πιο πολλούς, με τους παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα έπαθλα. Συγκεκριμένα, στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ τα τυχερά 5άρια θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ* το καθένα σε κάθε κλήρωση, ενώ το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας θα ξεκινά πλέον από το 1.000.000 ευρώ, αντί για τις 600.000 ευρώ.

Η πρεμιέρα του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 22:00, με το μεγάλο έπαθλο να ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.

Οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Νέο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ

Νέα μορφή έχει αποκτήσει  το δελτίο ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος συμπλήρωσής του. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών.

Επιπλέον, μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι απατεώνες διπλασίασαν το κόστος της στήλης από 0,50 σε 1 ευρώ. Και καλά θα μοιράσουν τα λαμόγια περισσότερα κέρδη. Αλλά ποιος θα κουνηθεί στη μ@φία του ΟΠΑΠ? Γκρρρρρρρρρ !!

Comments are closed.