Αντίδραση και από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου για το El Diablo – Ζητά απόσυρση του τραγουδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dsfa

Την αντίδρασή του για το τραγούδι El Diablo που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision, εκφράζει και Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου.

Σε δηλώσει του ο Λάζαρος Φιλίππου ανέφερε ότι «σεβόμενος πρώτα την υγεία του κόσμου και την μερίδα των εργαζομένων και επιχειρήσεων που είναι ακόμη κλειστές, να εκφράσω την συμπάθεια και αμέριστη συμπαράσταση μας. Όμως έχω ευθύνη και καθήκον  δια της ιδιότητας μου σαν Ελληνοκύπριος Ορθόδοξος Χριστιανός  και Επιστάτης, Στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, να προβάλω την θέση των περίπου 24000 ακόλουθων της σελίδας μας στο Facebook, της εκκλησίας μας, αλλά και την επίσημη θέση της επιτροπής που αντιτίθεται στο τραγούδι που επιλέχθηκε από κάποια συγκεκριμένα άτομα και πιθανών για συγκεκριμένους λόγους, να εκπροσωπήσει δήθεν την Κύπρο στον διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβιζιον. Ο τίτλος αυτού ‘EL DIABLO’ που μεταφράζεται ο διάβολος και δεν είναι τίποτε από μια δημόσια προσευχή /δέηση στον σατανά /διάβολο».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Επιβάλλεται να αντισταθούμε και είναι ΜΙΑ θρασύτατη πρόκληση και ξεδιαντροπιά εκ μέρους όλων των σατανολατρών να βγαίνουν δημόσια να βάζουν και την Κρατική μας σημαία σε ΥΜΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ και να προσπαθούν έμμεσα να περάσουν το μήνυμα, ότι αυτό είναι το δήθεν εκλεκτό /επιλεγμένο πλειοψηφικά τραγούδι της επίσημης Κύπρου.

Διαβάζω:

•Αίσχος – Ντροπή – Απαξίωση είναι τα λιγότερα που μπορούμε να πούμε για το ΡΙΚ για την επιλογή του τραγουδιού της Εurovision «Εl Diablo» .

•Είναι αδιανόητο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να έχει επιλέξει να εκπροσωπηθεί η Κύπρος στο διαγωνισμό EUROVISION με ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ».

•Κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι του ΡΙΚ, είστε απαράδεκτοι. Αυτό που έχετε κάνει είναι ανεπίτρεπτο, να εκπροσωπηθεί η Κύπρος με αυτό το τραγούδι και με αυτά τα λόγια!

•Διοικείτε το κρατικό κανάλι και είστε διορισμένοι εκεί να υπηρετείτε το όφελός του κρατικού καναλιού και όχι άλλων καταστάσεων προωθώντας μνήματα χειριστικά, και εάν δεν πράττεται αυτό ,τότε κάνετε κατάχρηση εξουσίας .

•Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, ακόμα και στον διάβολο, και μπορεί να τραγουδά τα τραγούδια του και να τον ακολουθεί. Είναι δική του επιλογή.

•Να βγαίνει όμως το κρατικό κανάλι, η επίσημη Κύπρος δηλαδή, και να φωνάζει … αγαπώ τον διάβολο… αγαπώ τον διάβολο …. δεν έχουμε άλλα λόγια… τώρα κλαίει η ψυχή μας.

•Δεν μας ενδιαφέρει, κύριοι, να κερδίσουμε την Eurovision και να πουλήσουμε τη ψυχή μας.

•Όσοι αγαπητοί μας φίλοι, συμφωνείτε αντιγράψτε αυτή την επιστολή και στείλτε την, από τα προσωπικά σας e-mail, στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και διαδώστε την μέσα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε φυσικά να γράψετε τη δική σας διαμαρτυρία

Καλούμε τα αδέλφια μας της μητέρας πατρίδας Ελλάδας να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας και να μπουν να μας βοηθήσουν ψηφίζοντας εναντίον αυτής της ασχήμιας.

Οι λόγοι είναι οι εξής σοβαροί :

1)Ο ίδιος ο Κύριος και Θεός μας Ιησούς Χριστός όταν συναντήθηκε με τους ¨Έλληνες είπε : · ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου. Δηλαδή , ήρθε η ώρα να δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου

2)Μας παραδόθηκε/κληροδοτήθηκε από τους πατεράδες ,παππούδες, προγόνους μας,  η χιλιοβασανισμένη/ταλαιπωρημένη μας πατρίδα Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΑΝ  Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ και όχι η νήσος των σατανιστών.

3)Ένα εκατομμύριο Έλληνες της Κύπρου μάρτυρες του Χριστού να κρατηθεί η πίστη μας η Κύπρος Νήσος των αγίων κτλ

Εάν συνεχίσουν με αυτό το εμετικό έκτρωμα , την επίκληση του διαβόλου ,που μόνο τραγούδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ,με τον εξής ,καθορισμένο εγωκεντρικό τρόπο αποφάσεων που δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού αλλά μιας επιτροπής 3 με 5 ατόμων ,ΤΟΤΕ εμείς έχουμε καθήκον να κλιμακώσουμε τα μέτρα.

•Το τραγούδι αυτό δηλητηριάζει τις αθώες παιδικές ψυχές .

•Προσβάλλει τα ελληνορθόδοξα ήθη έθιμα

•    λλοιώνει την κουλτούρα μας σαν λαό.

•Μας μειώνει σαν έθνος αλλά και χριστιανικό κράτος στα; Μάτια όλων των Χριστιανικών κρατών .

•Πληθώρα τραγουδιών είναι σατανιστικα αλλά ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση ,αντίληψη αρχές και πιστεύω και δικαιούται να ακούει και να τραγουδά ότι θέλει .Καλούμαστε όταν βάζουμε Κυπριακή ταυτότητα σημαία κάπου να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί με τις επιλογές μας . Εδώ ξεφεύγουμε από κάτι προσωπικό πλέον .

•Πάνω από όλα είναι ασυγχώρητοι γιατί διαπράττουν ύβρι προς τον πατερά μας, τον τριαδικό θεό μας. Eιναι βλασφημία για το Άγιο Πνεύμα και όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η αμαρτία είναι η μοναδική που δεν φέρει κανένα ελαφρυντικό.

•Ο προορισμός του ανθρώπου είναι η θείωσής η ένωση με τον θεό και όχι ,η ανάσταση κρίσεως και δυστυχώς η καταδίκη στην αιωνία κόλαση.

Σκέψου Βασίλη μου που σήμερα,

Μας αξίωσε ο Τριαδικός Θεός μας , Η Υπεραγία Θεοτόκος και Μητέρα του Φωτός η Παναγία μας  και ο ¨Άγιος και Δίκαιος φίλος του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού Λάζαρος ο τετραήμερος, σήμερα πρώτη του Μάρτη μετά από την Πρωινή Θεία Λειτουργία, που τελέσαμε στον Ναό μας επι της εορτής της Αγίας Μάρτυρος Ευδοκίας ,κάναμε και το Μνημόσυνο Του Ήρωα του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ και σταυραετού του Μαχαιρά ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΙΕΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.

Μετά από αυτή την τιμητική μνημόνευση μιας μάρτυρας Χριστού και ενός γίγαντα της εθνικής υπερηφάνειας, όπου αυτοί οι ήρωες όπως και αυτοί του 1821 πολέμησαν πρώτα υπερ. πίστεως και μετά υπερ πατριδος,

Δια ,Να εξασφαλίσουμε την εθνική επιβίωση και την ελληνορθόδοξη πολιτιστική κληρονομιά ενός τμήματος του Ελληνισμού που έχει αντέξει πολλές εισβολές, κατακτήσεις και επιδρομές. Να μην επιτρέψουμε στην Τουρκία να επιτύχει την τουρκοποίηση της Μεγαλονήσου.

Τελικά ο εχθρός να έρχεται από το παράθυρο ενώ εμείς τον περιμέναμε από την πόρτα.

Ο σατανάς να υμνείται να μπαίνει στα σπίτια μας διάχυτα με λαμπρότητα επισημά , με αίγλη και κύρος και εμείς να είμαστε μαλθακοί στο καναπέ μας .

Ενωθείτε μαζί μας αδέλφια Έλληνες εις το όνομα του Ιησού Χριστού της Πανάγιας μας του Αγίου Λαζάρου για την διατήρησης της εθνικής μας ταυτότητας.

Να διατηρηθεί το φως που μας δόθηκε σαν ευθύνη από τον κύριο Ιησού Χριστό ,αναμμένο εις τους αιώνας των αιώνων ,αμήν!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: