Ανοικτό το σενάριο αναβολής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη, λόγω της ΔΕΘ!

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ - Άρης

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 17/9, λόγω της προγραμματισμένης ομιλίας του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)!

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ θέτει θέμα διεξαγωγής του αγώνα και υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για αναβολή, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση των δύο ομάδων, καθώς θα πρέπει να κατατεθεί έγγραφο από την Αστυνομία και προφανώς να παρθεί σχετική απόφαση από τους αρμόδιους φορείς.

 

Η Ελληνική Αστυνομία υπέβαλε αίτημα για την αναβολή του, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, καθώς θα είναι σε εξέλιξη η ΔΕΘ και υπάρχει ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βέβαια, σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες είναι μπερδεμένες. Αρχικά, υπήρξε η πληροφορία αναβλήθηκε η επίσκεψή, λόγω των πλημμυρών αλλά χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει κανονικά το «παρών».

Από τον ΠΑΟΚ υπάρχει μία πρώτη αντίδραση στο αίτημα αυτό της ΕΛΑΣ, επισημαίνοντας ότι θεωρεί ότι δεν συντρέχουν λόγοι για αναβολή, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το σχετικό αίτημα ακόμη δεν έχει… γνωστοποιηθεί και επίσημα στην διοργανώτρια Αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: