Ανοικτά αύριο τα σούπερ μάρκετ – Ποιο το ωράριο λειτουργίας

Κοινοποίηση:
soyper-market

Λόγω του Πάσχα αλλά και της Πρωτομαγιάς, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου ξεκίνησαν την Τετάρτη 5/5 και ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Μαΐου.

Έτσι, αυτήν την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάσουν τη μετακίνηση για ψώνια με έναν καφέ ή φαγητό, καθώς η εστίαση έχει ανοίξει. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την εκπτωτική περίοδο και τα καταστήματα διαφημίζουν μεγάλες εκπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70%.

Ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ

Για τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα ανοίξουν, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι 11.00 το πρωί με 18.00 το απόγευμα.

Υποχρεωτική η μάσκα, με τους καταναλωτές να καλούνται να τηρούν αποστάσεις και να αποφεύγουν τον συνωστισμό, χρησιμοποιώντας όποτε κρίνεται απαραίτητο αντισηπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίσα Σκαβενίτης θα είναι κλειστή. Αντίστοιχα το ωράριο λειτουργίας των My market θα είναι 11 – 15.00 εκτός από τα καταστήματα τα οποία θα κάνουν και παραδόσεις και τα ΑΒ Βασικόπουλος θα είναι ανοικτά μέχρι τις 16.00. Καλό θα είναι προτού μεταβείτε σε κάποιο άλλο κατάστημα να επιβεβαιώσετε τι ώρα θα κλείσουν.

Τι SMS στέλνουμε για να πάμε σούπερ μάρκετ

Υπενθυμίζεται ότι όσοι καταναλωτές επιθυμούν να μεταβούν σε εμπορικό κατάστημα, έχοντας κλείσει νωρίτερα το ραντεβού τους, στέλνουν SMS στο 13032 και έχουν στη διάθεσή τους 3 ώρες για να κάνουν τα ψώνια τους.

Για μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία και λοιπά καταστήματα τροφίμων οι πολίτες στέλνουν τον κωδικό 2 στο 13033.

Υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση τόσο σε σούπερ μάρκετ όσο και σε κομμωτήριο γίνεται και με την αντίστοιχη γραπτή βεβαίωση (τύπου Β).

Η επόμενη Κυριακή που θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά είναι η 18η Ιουλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: