Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια Κένεντι – Ανασύρθηκε και το πτώμα του 8χρονου

Κοινοποίηση:
kenedy

Ανασύρθηκε το πτώμα του 8χρονου δισέγγονου του Ρόμπερτ Κένεντι 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή του μαζί με την μητέρα του από το σπίτι τους στο Τσέζαπικ Μπέι του Μέριλαντ.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του 8χρονου Γκίντεον ΜακΚιν, σε απόσταση 600 μέτρων από το άψυχο σώμα της μητέρας του, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι. «Εκ μέρους της οικογένειάς μας, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στον κυβερνήτη Χόγκαν, στον γραμματέα Τζένι Χανταγουέι Ρίτσιο και στην ομάδα των περισσότερων από 50 επαγγελματιών του τμήματος Φυσικών Πόρων, της περιφέρειας αλλά και τις κρατικής αστυνομίας, που αυτές τις ημέρες έψαχναν τους αγαπημένους μας Μέιβ και Γκίντεον» ανέφερε σε δήλωσή της η μητέρα της Μέιβ, πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ και πρόσθεσε:

«Μας βοήθησαν να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτής της τραγικής απώλειας και η οικογένειά μας θα είναι πάντα ευγνώμων για την ακούραστη δουλειά τους». Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι πνίγηκε κατά λάθος. Ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο εξοχικό της και έπαιζε μαζί με τον 8χρονο γιο της μπήκαν στο κανό προκειμένου να πιάσουν μία μπάλα που είχε ξεφύγει στη θάλασσα. στόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή απομάκρυναν το κανό σε πιο βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να πνιγούν από τα υψηλά κύματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.