Ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι τελικά ο άνδρας ανάμεσα σε Ιωάννα και Έφη!

Κοινοποίηση:
ioanna-paliospyrou-efi-kakarantzoula

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς εκεί που νόμιζαν όλοι, ότι ο 40χρονος Νώντας ήταν το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη, ένας άλλος άνδρας μοιάζει τελικά να έχει αυτό το ρόλο.

Την αποκάλυψη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, ο οποίος θεωρούνταν το «μήλον της έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το όνομα αυτού που ήταν ανάμεσα στην Ιωάννα και την Έφη είναι: ΒΙΖΙΤΑ!!!!

Leave a Response