Ανατροπές με τις Τράπεζες: Αυτές οι συναλλαγές σταματούν από σήμερα στα καταστήματα

Κοινοποίηση:
prosoxi

Αλλαγές και στις στα όσα ξέραμε για τις συναλλαγές στις τράπεζες φέρνει ο κορωνοϊός. Ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών. Τι θα ισχύσει με αναλήψεις και καταθέσεις.

Αλλαγές και στις συναλλαγές με τις τράπεζες φέρνει ο κορωνοϊός και τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από σήμερα Τρίτη, 24 Μαρτίου μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, εντείνουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Συναλλαγές που δεν θα πραγματοποιούν τράπεζες στα καταστήματα
Για το λόγο αυτό, από σήμερα Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα, με φυσική παρουσία, οι ακόλουθες συναλλαγές.:

1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.

2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet / mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Μας λένε ότι έχουμε κοινό εχθρό. Αυτομάτως όλα τα προβλήματα τα ξεχνάμε και εστιάζουμε σε έναν “κοινό εχθρό”.
  Συνειδητοποιούμε πόση αμερικανική προπαγάνδα έχουμε ζήσει μέσα από ταινίες ειδικά ,για έναν παγκόσμιο κοινό εχθρό ;;
  Υποσυνείδητα έχουμε προγραμματιστεί πως να αντιδράσουμε απέναντι σε μια παγκόσμια απειλή. Υποσυνείδητα δεχόμαστε τα μέτρα που μας σκλαβώνουν. ΞΥΠΝΑΤΕ
  Μας βάζουν να να “ψάχνουμε” κάτι που δεν έχει χαθεί.
  …καλά καλά! Ο γυαλός είναι στραβος.

 2. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ….. ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

  1. ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.
   ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΠΟΙΩΝ

Leave a Response