Αναστασία Σιμητροπούλου: Όταν η νέα Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχανε 60.000 ευρώ στο Deal [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
deal__2_

Η Αντιδήμαρχος Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου, ορίστηκε Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέσσερα χρόνια πριν, όμως, δοκίμασε την τύχη της στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν πολύ τυχερή.

Παρόντες στο ακροατήριο, ήταν και οι γονείς της κυρίας Σιμητροπούλου, σύμφωνα με το alimosonline.gr. Ήδη από το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού η Αναστασία που είχε το κουτί με το νούμερο 13 είχε ανοίξει αρκετά από τα κουτιά που περιείχαν τα κίτρινα υψηλά ποσά, χωρίς να έχει ανοίξει κανένα από τα κόκκινα μικρά ποσά.

Στα τελευταία δύο κουτιά που είχαν μείνει, με τα ποσά 5 και 20 Ευρώ, η προσφορά του Τραπεζίτη ήταν 13 Ευρώ, την οποία προσφορά η Αναστασία δεν δέχτηκε, κερδίζοντας τελικά τα 20 ευρώ. Ανοίγοντας το εφεδρικό κουτί 23 στο τέλος, πολλαπλασίασε το κέρδος της επί 2, και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με 40 ευρώ. Δεν κατάφερε μεν αν κερδίσει αλλά όπως λένε «Σημασία έχει το παιχνίδι» και η Αναστασία έδειξε να ευχαριστήθηκε την εμπειρία του παιχνιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

    1. Ότι πιο σιχαμερό έχει περάσει από την τηλεόραση μετά το Μικρούτσικο

  2. Έχυνα για πάρτη της, ΠΑΣΟΚικά και δυνατά!

Comments are closed.