Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ - Πρόγραμμα προετοιμασίας

 

Τις ημερομηνίες της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας και το συνολικό πρόγραμμα του καλοκαιριού, γνωστοποίησε η ΠΑΕ. Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ενημέρωση:

«Η σεζόν 2022-23 ανήκει ήδη στο παρελθόν κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύει ήδη πάνω στο σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Το αγωνιστικό τμήμα επιστρέφει στη Νέα Μεσημβρία στις 22/6 και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες μέρες δουλειάς. Στις 3/7 θα αναχωρήσει για Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα για το Τέχελεν όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας μέχρι τις 17 του μήνα. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα έχει το Hotel Bilderberg ως έδρα και θα δώσει τέσσερα τουλάχιστον φιλικά. Το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στο UEFA Europa Conference League 2023-24. Το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένο για τις 27/7 και ο επαναληπτικός για τις 3/8. O ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στις 21/6, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ολλανδία και στην προηγούμενη προετοιμασία η ομάδα είχε σκάσει από τη ζέστη, ήταν χειρότερα από την Ελλάδα, ο Μπίισεσβαρ σε φωτό με άλλες παίκτες έριχναν μπουκάλια νερά πάνω τους ! ! ! είχαν σκάσει !!! οι ίδιοι από την ΠΑΕ έψαχναν για Αυστρία και ξαφνικά ουπς ! πάλι Όλαντ ! θα έχει μέλι φαίνεται, εκτός από ζέστη …

Comments are closed.