Ανακοινώθηκε ο Κουντέ από τον Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
3075140

Το τυπικό μέρος της σπουδαίς μεταγραφής του Πιέρ Κουντέ ολοκληρώθηκε κι επίσημα στον Ολυμπιακό!


Μετά τον Τικίνιο Σοάρες οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος αφού πέρασε επιτυχώς εργομετρικά και ιατρικά τεστ, υπέγραψε ως το 2024.
Η μεταγραφή κατά πληροφορίες στοίχισε ένα ποσό περίπου 1,7 εκατ. ευρώ για αγορά από τη Μάιντς, η οποία είχε αποκτήσει τον Κουντέ για 7,5 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018.
Το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» ην προηγούμενη σεζόν «μέτρησε» 11 συμμετοχές στην Bundesliga χάνοντας τη θέση του στο δεύτερο μισό της περιόδου μετά από έναν τραυματισμό, τον οποίο όμως πλέον έχει ξεπεράσει. Συνολικά σε 70 εμφανίσεις με τη Μάιντς είχε 4 τέρματα και 1 ασίστ.
H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο διεθνής άσος από το Καμερούν γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1995 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.
Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ισπανική Αλκομπέντας το 2012 και την επόμενη σεζόν παρέμεινε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. Ο Κουντέ αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος» για δύο χρόνια πριν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Εξτρεμαδούρα τη σεζόν 2016/17 και τη Γρανάδα (2017/18). Το καλοκαίρι του 2018 άφησε την Ισπανία και μετακόμισε στη Μάιντς. Στον γερμανικό σύλλογο παρέμεινε για τρία χρόνια μετρώντας 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 18 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: