Ανακοίνωση της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ για τους “ψευτοπαλληκαρισμούς” Κικίλια περί μηνύσεων, μέσω “παπαγάλων”. “Tεράστιες οι ευθύνες σας, κύριε…”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Τις τελευταίες ώρες, μέσω γνωστών δημοσιογραφικών κέντρων, φημολογείται ότι κατατέθηκε μήνυση από τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια κατά της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Ο ίδιος δεν το έχει διαψεύσει έως αυτήν την ώρα. Αντικείμενο της φημολογούμενης μήνυσης είναι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, με το οποίο αποκαλύπτονται σοβαρότατες παραλείψεις του υπουργείου στο χειρισμό του κορωνοϊού, επιβεβαιωμένες από μαρτυρίες και δημόσιες τοποθετήσεις ιατρών και πολιτικών προσώπων.

Παραλείψεις που έχουν θέσει σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας. Ο κ. Κικίλιας, αν αληθεύει η είδηση που διέρρευσε, αντί να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί για τις παραλείψεις αυτές, και να προβεί άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις για τη διασφάλιση της υγείας και της ζωής των συνανθρώπων μας, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, ρίχνοντας τον προβολέα σε μία προδήλως προσχηματική μήνυση, απομακρύνοντάς τον από τις τεράστιες ευθύνες του για την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και την επικείμενη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αντικατάστασή του.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους, ότι όσες μηνύσεις και να καταθέσει ο κ. Κικίλιας, η εφημερίδα δεν θα σταματήσει να ενημερώνει υπεύθυνα την κοινή γνώμη, όπως σταθερά και αδιαπραγμάτευτα πράττει από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τωρα την κυβέρνηση για τον κορονο’ι’ό απο τη στιγμή που πρόκειτε για
    κατι παγκόσμιο. Σίγουρα τους βρήκε απροετοίμαστους λόγο του μεταναστευτικού,αλλά σιγουρα δεν θα
    πρέπει να πέφτουν και μηνύσεις για να λυθεί το πρόβλημα.
    Κριτική κάνουμε απο δω μέσα αυστηρή, αλλα καλά θα κανουν να κοιταξουν την υγεία καλύτερα και
    σίγουρα δεν θα πρέπει να γεμίσουν τα νοσοκομεία με λαθρομεταναστες.
    Είναι αρκετα φορτωμένα,δεν χρειαζονται κι αλλους..
    Τι θα γίνει αν χρειαστούν για εκτακτα περιστατικά λογο του ιού και δεν θα μπορούν οι Ελληνες να
    εξυπηρετηθουν;;
    Συμφωνώ με την έλειψη μασκών,αλλα πιστεύω πως εχει λυθεί ήδη το θέμα.
    Κικίλια φρόντισε ο κόσμος να μπορέσει να εξυπηρετηθει στα νοσοκομεία και ασε τις μηνυσεις γι αλλη φορά
    που θα εισαι πιο διαβασμένος..

  2. Eυκοιλιας αποδειχτικε τελικα ο ((μαγκας)) ο κικιλιας.

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΄΄ΥΓΕΙΑΣ΄΄….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, Κ.ΚΙΚΙΛΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

  4. Ενα πραγμα θα πω..Σημερα πηγα σε φαρμακειο της Αθηνας πολυ γνωστο για να παρω κατι φαρμακα
    και ξαφνικα μπαινουν δυο απελπισμενες γυναικες γυρω στα 60-65 αναζητωντας μασκες…Μολις τους ειπε ο φαρμακοποιος οτι “δυστηχως δεν εχω,μου εχουν τελειωσει” η μια γυναικα σχεδον δακρυσε και τρομοκρατημενη του ειπε “και τωρα τι θα κανω εγω που ειμαι καρδιοπαθής;; δεν βρισκω πουθενα”
    Ο κοσμος και ειδικα οι μεγαλυτερες ηλικιες ειναι τρομοκρατημενοι και βλεπουν την ανοργανωσιά που υπαρχει σε ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και πολυ φοβουμε οτι αυτη η κυβερνηση δεν θα βγαλει ουτε χρονο…
    Τελικα της εδωσα εγω γιατι ειχα παρει ενα κουτι αρκετο καιρο πριν, μιας και τις χρησιμοποιει η μανα μου γιατι ειναι χειρουργημενη..Ευτηχως που ειχα τρεις- τεσσερεις μασκες απ αυτες του νοσοκομειου μεσα στ αμαξι και τις εδωσα..Να βλεπατε τι χαρα εκανε….
    ————–##########—————-
    ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  5. ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ…

Comments are closed.