Αναγνώστης: “Να επέμβει εισαγγελέας – Η cosmotetv να επιστρέψει λεφτά συνδρομητών!”

Κοινοποίηση:
mpala-podosfairo

Δείτε τι αναφέρει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Πώς είναι δυνατόν η cosmotetv να εισπράττει υψηλές συνδρομές για υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ;
(π.χ.ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις)

Δεν πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για να προστατεύσει τους καταναλωτές-συνδρομητές, σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τα οικονομικά της κάθε ελληνικής οικογένειας και τη στιγμή που άλλοι κοινωφελείς οργανισμοί βάζουν πλάτη στη γενική δυσανεξία;(π.χ.ΔΕΗ,Δημοτικές εταιρείες ύδρευσης).

Είναι γελοία η δικαιολογία των υπευθύνων (επικοινώνησα μαζί τους) ότι για όλα φταίει η UEFA που διέκοψε τα πρωταθλήματα!!!).

Άλλωστε σκανδιναβικές, γερμανικές και ιταλικές πλατφόρμες αποζημιώνουν τους συνδρομητές τους για υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ μπορούν να τους παράσχουν. (Sky Deutschland, Sky Italia,NET group).

AΣ τελειώνει αυτός ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και ας αποκατασταθεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της Cosmotetv ,επιτέλους, πριν οδηγηθούμε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

Χ.Ι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα είπαμε αυτά… όσοι είναι τόσο αστερια, που πληρώνουν και συνδρομές για να βλέπουν 22 μαντραχαλάδες να κυνηγάνε ένα πέτσινο τόπι στην τηλεόραση, για εμένα ΠΟΛΥ καλά να πάθουν!!!

  2. Το πιο ωραίο είναι με την NOVA που έκανα διακοπή επαγγελματικου συμβολαίου και μου ζητάει να πληρώσω πέναλτι 2 μήνες από 185 ευρώ το μήνα με το μαγαζί κλειστό και χωρίς αθλητηκες μεταδοσης. Εκεί πρέπει να επεμβη η κυβέρνηση η ο εισαγγελέας

  3. Αυτό σας ενόχλησε ,,το ότι όποιος εχει πλατφόρμα ΟΤΕ η νοβα μέσω του λογαριασμού του πληρώνει την ερτ και καλός την πληρώνει ,, αλλά την πληρώνει και στο λογαριασμό της ΔΕΗ ,, δηλαδή δυο φόρες δεν σας ενόχλησε τόσα χρόνια τώρα..

  4. Εδώ χρεώνουν 25άρια για full pack (μέσω δορυφόρου) έληξε 20/03/2020 τούς ροτάς τιμη για ανανέωση και σου λένε 25euro τούς λές ότι είναι πολλά γιατί ούτε πρωταθλήματα γίνονται ούτε ταινίες γυρίζονται και δέν σου απαντάναι…
    Ενώ στους συνδρομητές που έχουν sports pack δίνουν τα cosmote cinema free…

Comments are closed.