Αναβολή στη δίκη για το Γηροκομείο στα Χανιά – Νοσεί με κορωνοϊό ο δικηγόρος

Κοινοποίηση:
ghrokomeio

Αναβολή για τις 18 Νοεμβρίου 2022 δόθηκε στην προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης της Αγίας Σκέπης.

Αιτία, όπως έγινε γνωστό, ήταν ότι ο δικηγόρος του γιατρού της δομής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ασθένησε με κορονοϊό. Έτσι η δίκη θα διεξαχθεί σε δυόμισι μήνες.

Δια των συνηγόρων τους εκπροσωπήθηκαν και οι δυο ιδιοκτήτριες της δομής όπως και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

Από νωρίς το πρωί στον αύλειο χώρο του δικαστικού μεγάρου βρέθηκε κόσμος και από τις δύο πλευρές, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή ένταση.

Πάντως, η δικηγόρος των θυμάτων είχε ζητήσει να εκδικαστεί τουλάχιστον ένα σκέλος της υπόθεσης που αφορά συγκεκριμένη παθούσα, σε περιστατικό που έγινε τον Ιούλιο του 2017 λόγω κινδύνου παραγραφής.

Να χωριστεί η δίκη κατά το σκέλος των διοικητικών πράξεων ζητούν οι συνήγοροι του Απ. Βουλγαράκη. Όπως τόνισαν σε δηλώσεις του οι Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης και Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι υπηρεσιακές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται είναι ήσσονος σημασίας αλλά και άσχετες με τους θανάτους των ηλικιωμένων ενώ η εκδίκασή τους όπως χαρακτηριστικά είπαν, δεν θα ξεπερνούσε τα 10 λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: