Αναβολή για τη Μεγάλη Τρίτη πήρε η μητέρα μαθητή από τον Εύοσμο – Με σημαίες και τον Εθνικό Ύμνο την υποδέχθηκαν οι φίλοι της(Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Απολογία στον εισαγγελέα της μητέρας μαθητή από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που αρνήθηκε να κάνει το παιδί της το self test για να επιστρέψει στο σχολείο του.
Η μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τα τεστ κατά του κορονοϊού. Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς μέσω των αναρτήσεών της καλούσε κι άλλους γονείς αντιδράσουν στα self test.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Αναβολή για τις 27 Απριλίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης με την μητέρα μαθητή στον Εύοσμο, η οποία συνελήφθη επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε self test ο γιος της.

Η 49χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα μετά την σύλληψή της, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή. Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη.

Κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια ομάδα ατόμων που παρέμεναν για να της συμπαρασταθούν την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, ενώ έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Η 49χρονη ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της. “Δεν κάνω τίποτε άλλο, από το να είμαι μάνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ανεβλήθη για την 27η Απριλίου του τρέχοντος έτους κατόπιν αιτήσεως υπερασπίσεως να προσέλθει ο ένας και μοναδικός μάρτυς κατηγορίας προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατηγορία και η πράξη που αποδίδεται στην εντολέα μου”, δήλωσε ο Φώτης Μπαμπάνης συνήγορος της 49χρονης μητέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Μάλιστα όταν κυκλοφορούν ελεύθεροι έμποροι ναρκωτικων έμποροι όπλων σωματεμποροι απατεώνες που έχουν κλέψει εκατομμύρια αρχαιοκαπηλοι (ποια οικογένεια πολιτική έχει αρχαια κλεμμένα για ψάξε} οι εισαγγελείς βάζουν χειροπέδες σε αυτή την μάνα που θέλει να προστατεύσει το παιδί της ρε μιλάμε η δημοκρατία ξεχειλίζει

  2. θλιβομαι οταν βλέπω μανες να σερνονται στα δικαστήρια και να τους παιρνουν χειροπεδες για κανενα λόγο . απλος γιατι μια μανα ειχε τις ανυσιχιες της για το παιδι της. ειναι ντροπη.

  3. Της έβαλαν και χειροπέδες τα καθάρματα της Νέας Τάξης; (!)

    1. συναγωνιστη βλεπω εισαι και εσυ δικος μας σαν την γυναικα μια απορια
      τι ψηφισζουμε εκλογες
      πιο ειναι το κομμα μας
      τραγκας η αλλο

  4. Θελησαν να προστατευσουν τα οργανα τους γιατι οι μηνυσεις πεφτουν βροχη προς τα καρακολιαν που τους υπερασπιζονται

  5. Αν οι εθνικιστικές οργανώσεις και τα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης δεν βρεθούν Μ. Τρίτη στο πλευρό της Σοφίας, θα είναι πουλημένοι καραγκιόζηδες.

      1. Αν ήμουν Θεσσαλονικιός θα πήγαινα μαζί και με 5-6 δικούς μου.

  6. ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΑ, Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

  7. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ…ΘΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙ@!!! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    1. νομικης φιλε η αποξω εχεις περασει μονο απο το κτιριο

Comments are closed.