Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου η δίκη του 22χρονου επιδειξία

Κοινοποίηση:
satirosafdgh

Αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 η δίκη του  22χρονου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο φοιτητής, που επιτέθηκε σε γυναίκα στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα, επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα (10.05.2021) ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.
Ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, αφέθηκε ελεύθερος. Ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δηλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: