Ανήκουστο! Ο Τζόνσον ζήτησε από τον Μητσοτάκη να μην αντιδράσει, εάν μάς επιτεθεί ο Ερντογάν!

Κοινοποίηση:
ΤΖΟΝΣΟΝ

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προβαίνει ο Γιάννης Βαληνάκης, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον.

Ειδικότερα, σύμφωνα με χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter, ο κος Βαληνάκης υποστηρίζει πως ο Βρετανός πρωθυπουργός, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην αντιδράσει, όταν ο Ερντογάν μάς επιτεθεί στο ΝΑΤΟ»! Όπως σημειώνει δε ο καθηγητής, οι Βρετανοί ήδη ήραν το εμπάργκο όπλων τους προς την Τουρκία και είναι έτοιμοι όχι μόνο να τούς δώσουν Eurofighter, αλλά και να «πουλήσουν» την Κύπρο. «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η Βρετανία», διερωτάται δικαιολογημένα ο πρώην υφυπουργός.

https://twitter.com/ivalinakis/status/1540015218570698753?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540015218570698753%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fpolitiki%2F345596%2Fanikoysto-tzonson-zitise-mitsotaki-min-antidrasei-epitethei-erntogan%2F

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μήπως όλοι αυτοί οι Τουρκόφιλοι έχουν πάρει “δωράκια” βίλες?

  2. Άντε γ@#€&ου κοκκινοκωλε τουρκοσπορε………..Ξέρουμε πολύ καλά το ρόλο σας στην Κύπρο το 1974 ………ΕΟΚΑ ρε μουλε…………..

  3. Μην βριζεται ρε παιδια τους Αγγλους γιατι θα πεισμωσουν οι νεοελληνες, εχουν παιδια που σπουδαζουν στην Αγγλια…τι τωρα να χασουν τις σπουδες τους τα παιδια;;;😉

  4. Τα νησιά μας είναι γεμάτα Βρετανούς υπηκόους τουρίστες.
    Όποτε, ο Μπόρις λέει: να φύγουν οι Βρετανοί τουρίστες και μετά κάντε ό,τι θέλετε.

  5. Δέν είναι ανάγκη νά τού ζητήσει.Η κούλα συνηθισμένη στήν προδοσίας τής μητσοτέικης σκατοφάρας θά τό κάνει ευχαρίστως.Είναι κλασσικός προδότης όπως ό σκατοψύχης ό πατριός του.
    Γιάννης Λάκων

  6. Όταν ξανάρθει στην Ελλάδα για διακοπές στο εξοχικό του, κάπου εκεί στο Πήλιο, σαν τον κλεφτή,όπως έκανε πριν 2 χρόνια ο πατέρας του οδικώς μεσώ Σκοπίων για να παρακάμψει τα μέτρα της κορονοκαραντίνας (πόσο καραγκιόζηδες και γελοίοι), του προτείνω να μην αντιδράσει άλλα να κάνει πως κοιμάται (σύμφωνα και με μια σύσταση ενός πρώην υπουργού μας στο Δημοσίας Τάξης κ Ασφάλειας) όταν του σκίζουμε τον κώλο για να μην πάθει χειρότερα. Άι στα διάλα ρε μλκς αδερφαρες….

  7. Ο Βρετανός μας προτείνει μια στάση που την ξέρουν πολύ καλά τα Εγγλεζάκια στα τέσσερα! Εν τω μεταξύ μεθαύριο στην Αργαλαστή αναγορεύουν τον πατέρα του Τζόνσον επίτιμο Δημότη! Ούστ ρε!

  8. Aυτός ο Johnson, μάλλον δεν είναι καλά στο μυαλό. Απορώ με τους Άγγλους, πως δεν έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος είναι γιά τα σίδερα!!!
    Ωστόσο, επίσης παράξενο μου φαίνεται ότι σχεδόν οι περισσότεροι σύμμαχοι υποστηρίζουν είτε ανοιχτά είτε συγκεκαλυμμένα την Τουρκία. Είναι επαρκής η επιχειρηματολογία ότι μας μισούν; Και αν ναι, γιατί; Δεν νομίζω να έχει δημιουργήσει προβλήματα η Ελλάδα στη διεθνή πολιτική, όπως η Τουρκία. Τουλάχιστον έτσι μας λένε και μας δείχνουν σαν υπόδειγμα συμμάχου.Αυτό που βλέπω, πάντως ,είναι ότι έχουν διαμορφωθεί συνθήκες και στρατόπεδα όπως στον Α΄και Β΄Π.Π. και εμείς, αυτή τη φορά μάλλον δεν βρισκόμαστε στην συμφέρουσα ημάς πλευρά της Ιστορίας. Πολλά λάθη γιά να είναι απλώς συμπτώσεις!!!

  9. Πρωτα ο στολτενμπεργκ με το βρειτε τα τωρα ο τζονσον τελικα ολοι τους εχουν τοσο μεγάλο ερωτα για τους μογγόλους που δεν κρύβεται….
    Μάλλον θα τους πηδανε τις γυναικες τους και ετσι εξηγειται η τοση αγαπη και ισως μ αυτο το τρόπο να μπορουν να τσιλιμπουρδiζουν πιο ευκολα λεμε τώρα…

  10. Μήπως να τους δωσουμε και κώλο;
    Ρε αντε σαλτα και γαμήσου ανεμαλλιάρη σκατοεγγλέζε

  11. Ο ξενέρωτος χοντρομπάμπουρας είναι απόγονος του τούρκου Αλί Κεμάλ, υπουργου της οθωμανικής αυτοκρατορίας κι εγγονός του Χατζή Αχμέτ Ριζά, ενός τουρκου μεγαλεμπορου που έζησε στην Αγγλία. Αυτός ο μλκας θα μας πει να στηθουμε στον κωλοτούρκο;; σήμερα είπαμε “mitsotakigamiesai” ή το ξεχάσαμε;;

  12. Δηλαδή Ο Τζόνσον ζήτησε από τον Μητσοτάκη να καθίσουμε στα 4 (τέσσερα) όπως έλεγε ο Αντωνάκης ?………….

  13. Εμπάργκο σε κάθε τι αγγλικό.απαγορευση εισοδου johnson στην Ελλάδα και δήμευση του σπιτιού του στο Πήλιο μέχρι να ανακαλέσει.

Comments are closed.