Ανήκουστα πράγματα στο ΕΠΑΛ Kαντάνου Χανίων: Aναγκάστηκαν να γράψουν γράμμα οι μαθητές! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sxoleio.26.4.708-7

Η καταγγελία έφτασε πριν λίγο στην θυρίδα του makeleio.gr

Δείτε τι αναφέρεται για το ΕΠΑ.Λ Καντάνου Χανίων, 12 ώρες μάθημα αντί για 35!

Δείτε την καταγγελία:

“Η σύγχρονη κυβέρνηση συνεχίζει το ίδιο έργο με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν διορίζει μόνιμους καθηγητές επειδή συμφέρουν πιο πολύ οι αναπληρωτές. Οι μόνιμοι, παίρνουν τα σωστά μόρια, ο μισθός τους είναι μεγαλύτερος καθώς έχουν και ασφάλιση, ενώ οι αναπληρωτές δεν έχουν τίποτα από αυτά. Κάπως έτσι συνεχίζεται η υποχρηματοδότηση των σχολείων μας. Παρόλο που οι γονείς μας φροντίζουν να πληρώνουν τους φόρους τους ώστε να καταλήγει ένα ποσοστό στην εκπαίδευση, αυτό δεν συμβαίνει, κάνοντας πολύ πιο δύσκολη τη διαδικασία μάθησης και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Συγκεκριμένα στο δικό μας Επα.Λ , γίνονται ελάχιστες ώρες στον τομέα της γεωπονίας και της οικονομίας, ενώ στον τομέα Υγείας δεν υπάρχει κανένας βρεφονηπιοκόμος ώστε να καλύψει έστω τις μισές ώρες, καταλήγοντας να μην κάνει τα μαθήματα ειδικότητας (εκτός Αγγλικών) . Απαιτούμε να διοριστούν μόνιμοι καθηγητές ώστε να λυθούν τα προβλήματα μας. Είναι απαράδεκτο να έχει ήδη μπει Νοέμβριος και να διδασκόμαστε 12 ώρες αντί για 35 που είναι το σχολικό ωράριο και πρέπει να παρέχονται από το κράτος. Ντροπή και αίσχος για την παιδεία που παρέχει το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.”

74307521_540427309835336_8249655396973674496_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εχουν χρημα εκει κατω τοσο απο τουρισμο το καλοκαιρη οσο απο τις αγροτικες δουλειες το Χειμωνα τοσο πολυ που θα μπορουσαν να βοηθησουν κανενα εκπαιδευτικο να την βγαλει εκει……ανετα Τα διπλοκαμποινα νεκροφορες με τα φιμε ντζαμια και τις νικελ ζαντες ξερουν να τα παιρνουν να ριξουν κανενα φραγκο στιν παιδια των παιδιων τους δεν εχουν ε????ολα ντζαμπε το παιζουν φτωχαδακια μιλαμε για Κρητη οχι οποιαδηποτε επαρχοια…………..

  2. Δίκιο έχετε παιδιά αλλά τα παράπονά σας στους μπαμπάδες και τις μανάδες σας που τόσα χρόνια ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και εσχάτως τους άπλυτους Συριζαίους, εμ τι νομίσατε μόνο τις επιδοτήσεις τόσα χρόνια θα τσεπώνετε στο νησί σας ??? Δε νομίζω και για αυτό να φταίει ο Κασιδιάρης ?? ήθελέ στα και παθέστα σύντεκνοι !!!

  3. ψιφηστε κουμμουνοσυριζοπασοκα εκει κατω και σε λιγο ο Ερντογαν θα σας στειλει δασκαλους για τουρκικα ομως

    1. Εσύ και ο συγγραφέας της επιστολής, πρέπει να βγάλετε το δημοτικό γιατί δεν ξέρετε ούτε να ψιφηζετε, ούτε να καλυβεστε ! :😄

Leave a Response