Ανέτ Αρτάνι: «Ήξερα από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω, δεν με ήθελε η Άννα Βίσση στον τελικό»

Κοινοποίηση:
artani

Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου για τον αποκλεισμό της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Παράλληλα, βεβαίως, αναφέρθηκε στον δικό της αποκλεισμό όταν βρέθηκε επίσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2006.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision 2022, η Ανέτ Αρτάνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό τραγούδι της Κύπρου ήταν από τα αγαπημένα μου αλλά περίμενα κάτι άλλο στην πίστα. Είναι τραγούδι που θέλεις να χορέψεις και να εκφραστείς, αλλά ήταν λίγο ακίνητο».

«Ήξερα, που δεν έπρεπε, στο πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω» αποκάλυψε, αρχικά, η Ανέτ Αρτάνι για τη δική της συμμετοχή το 2006. «Έμαθα ότι η Ελλάδα δεν ήθελε να περάσω στον τελικό, δεν έπαιζαν πουθενά και το τραγούδι μου».

«Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από μικρή και την λάτρευα. Μου είπαν, όμως, ότι εκείνη δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: