Ανάπτυξη με σκουπίδια και μπούργκες δεν γίνεται

Κοινοποίηση:
IMG-7fa47d71646cb11063fe0c3986e3f1b6-V

Καταγγελία για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Νέας Μάκρης – Μαραθώνα και το γεγονός της επέκτασης του ΧΥΤΙ στο Γραμματικό έκανε το στέλεχος της παράταξης “Έλληνες για την πατρίδα”, Ιωάννα Καραδήμα.

Διαβάστε τι καταγγέλλει:

Ο Δήμος Νέας Μάκρης – Μαραθώνα ζει μια απίστευτη κοροϊδία από την κυβερνητική πολιτική. Η περιοχή μας, με την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, την Ιστορία της αλλά και τις τουριστικές παραλίες της, κινδυνεύει να γίνει ο σκουπιδότοπος όλης της Αττικής.

Από την μία ή επέκταση του ΧΥΤΙ στο Γραμματικό, όπου οι μπουλντόζες των εργολάβων πιάνουν δουλειά από τον  Σεπτέμβριο. Από την άλλη η δομή “προσφύγων” στο Marathon Beach, στο κέντρο της Νέας Μάκρης. Με τα απόβλητα θα κινδυνέψει το περιβάλλον και η ζωή μας, για να μην πούμε όλης της Αττικής αφού  ενδέχεται να μολυνθεί η λίμνη Μαραθώνα. Με την δομή, έχουμε ένα γκέτο στο κέντρο ενός από τα τουριστικότερα σημεία του Δήμου μας.

Διαλέχτε λοιπόν, σκουπίδια ή μπούργκες; Από όλα έχει ο μπαχτσές της ανάπτυξης αλλά ΝΔ. Ρύπανση ή εγκληματικότητα, αυτό είναι το δίλημμα μετά από ένα χρόνο λοκντάουν, το οποίο έχει γονατίσει τα μαγαζιά, εποχιακά και μη.

Η απάντηση μας είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Λέμε τέρμα στα πειράματα των εργολάβων και των ημετέρων που κονομάνε αδρά από το μεταναστευτικό. Είρθε επιτέλους η ώρα να πάρουν οι Έλληνες τις τύχες τους στα χέρια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφού αυτά θέλετε τζάμπα εργάτες στα χωράφια σας, φωτια βάζετε τα σκουπίδια σας στα χωράφια λάστιχα πλαστικό δοχεία από φυτοφάρμακα λιπάσματα καίτε. Άρα τι σας ενοχλεί η δομή η τα σκουπίδια?

Leave a Response