Αμετανόητος ο 72χρονος! “Ήταν θέμα τιμής” είπε στον Εισαγγελέα. Σκότωσε τον 39χρονο για λογαριασμό 143 ευρώ

Κοινοποίηση:
kyparissia

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 72χρονος, που χθες σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος “Γερμανός” στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος, μάλιστα, παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι “ήταν θέμα τιμής” και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ.

  2. Τι να πω! Χάθηκε μια ζωή,ένας συνάνθρωπος μας για το τίποτα,ένα παιδάκι έμεινε όρφανο κι άλλο ένα στην κοιλιά,γιατί η γυναίκα του είναι ΕΓΚΥΟΣ….κι εσείς συγχαιρεται τον 72;;;Μπείτε στη θέση αυτής της οικογένειας νοερά αν μπορείτε….Έστω για 1 λεπτό να νιώσετε τον πόνο.Συνανθρωποι μου ,με τρομάζετε!!!!!

  3. Σίγουρα είχε χίλια δίκια, αλλά με την δολοφονία τα έχασε… Τι κέρδισε που σκότωσε τον υπάλληλο; τίποτα! Αν ήταν να διορθώνονται τα πράγματα έτσι, όλοι δολοφόνοι θα είμασταν!!! Καλά, αφού ήθελε να σκοτώσει, ντε και καλά, γιατί δεν πήγαινε στην βουλή να καθαρίσει μερικούς, να του λέγαμε όλοι μπράβο. Το κεφάλι κοιτάς να κτυπήσεις, όχι έναν υπάλληλο, έστω και διευθυντή καταστήματος.

  4. στην θεση του παππου ολοι βρεθηκαμε,,,<>

  5. Χρόνια τωρα χιλιαδες Ελληνες μπουκαρουν στα μαγαζια του καρτελ των εταιρ κιν τηλ αγανακτισμενοι για τους φουσκωμενους λογαριασμούς Και η αντιμετωπιση τους απο τους εκπαιδευμενους υπαλλήλους πανομοιότυπη πεντε λεπτα ευγενικη κουβεντουλα και μετα ευγενικο ξαποστελμα “εχω πελάτες” καποια στιγμη ια συνεβαινε το κακο Πληρωνουμε την ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΊΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και δεν φτανει αυτο φουσκωνουν ανεξέλεγκτα τους λογαριασμούς γιατι απλα μπορουν κανεις δεν τους ακουμπαει ουτε εισαγγελέας ουτε δημοσιογράφος ουτε επιτροπη ανταγωνισμού Οι εταιρ κιν τηλ στην Ελλάδα ανηκουν ολες σε ενα καρτελ πολιτικων ενθεν και ενθεν γιαυτο δεν υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ τους και να φυγεις απο την μια πάλι στους ίδιους θα πέσεις με αλλο ονομα Ισως βρουμε το δίκιο μάς στα ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ αλλά κανεις δικηγορος δεν κουνιέται τους εχουν εξαγοράσει χαριζοντας τους τους ανεξοφλητους λογαριασμούς να εισπραττουν…

    1. Θα εγραφες αυτες τις λακαμιες αν ο 39χρονος ηταν το παιδι σου?

  6. Σε 6 χρόνια έξω θα είναι. Πάνω απο 78 χρονών τους αποφυλακίζουν. Δεν ξερω τι του είπε ο υπάλληλος αλλά δεν εχω θετική γνώμη για αυτές τις εταιρίες και εχω φύγει από την σταθερή τηλεφωνία και ψαχνω να βρώ τρόπο το ιδιο να κάνω και στην κινητή τηλεφωνία.

  7. και εγω δε εχω δει απο τη ετερεια αυτη την σωστη εξυπηρετιση μα οχι να σκοτωσω άνθρωπο ρε φιλε !! βριστον και φυγε πολυ απλα τερμα εκει

  8. αυτο το θυμο που βγαζουν ο ενας στον αλλον αν τον βγαζαν εκει που επρεπε στους κυβερνοντες σε αυτους που τοσο καιρο μας εχουν ταλεπορισει κι συ7νεχιζουν ε τωρα δε θαχαμε χουντα θαχε φυγει η λερα !! μα ειπαμε μαγκια μονον στον συνανθρωπο εκει που πρεπει κοτουλες

  9. Καταλάβατε κύριοι; Ζητάει την ανώτατη ποινή! Να τον πληρώνουμε Κιολας.

  10. Τι κρίμα.. έχασε και την θεση τού.. διευθυντη στον γερμανο..
    Το ειπε πρωην υπάλληλος τού γερμανού: όσο πιο επικριτικός, προσβλητικός, κλέφτης και κομπιναδόρος είσαι στον γερμανό τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να ανέβεις θεση. Φτανει μόνο να μην σε καταλάβουν. Ετσι λειτουργεί το… συστημα, τού ειπαν. Γι αυτό και προτιμησε να φυγει.
    .
    Μα, τι αξιόλογη εταιρα είναι αυτή… Φτού σας να μην αβασκαθειτε

  11. ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.. είμαι με τον μπάρμπα, σόρι

  12. Θυμηθείτε το, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για να εκφράσετε παράπονα, οι υπάλληλοι θα σας φέρουν και καφεδάκι.

  13. Αυτο σας πειραξε; Τοσος κοσμος πουχει αυτοκτονησει λογω των κατοχικων κυβερνησεων που ψηφιζετε δηλαδη με ευθυνη των ηλιθιων νεοελληνων δεν πειραζει;;
    Λιγο αυτοδικια δεν κανει κακο, αφου δεν υπαρχει ουτε νομος ουτε δικαιοσυνη να αποτανθεις τοτε ο καθενας κανει κατα πως αισθανεται.. Αντε να αναψουν λιγο τα αιματα χεσμενοι ραγιαδες κατουρηθηκατε πανω σας μολις ακουσατε για πιστολι..

  14. Μάς τρέχει ο πολιτισμός από τά μπατζάκια. Η ανωτάτη προβλεπομένη ποινή μπάρμπα, είναι η κόλαση. Άμα γουστάρης, συνέχισε.

  15. γερμανοί, εσείς δεν είσαστε που διαφημίζατε πως είστε πάντα δίπλα στον πελάτη και κάθε πρόβλημα τού πελάτη είναι και δικό σας??
    Πρωτος νόμος τού εμπορίου:
    Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ._
    Εσεις είσαστε οι ηθικοί αυτουργοι στο εγκλημα. Εσεις πρεπει να φυλακιστειτε!
    .
    Αφήστε τα τα νομικά και τα δηθεν ανθρωπιστικά τα δικά σας, κι εμείς που πήγαμε με τον.. “νόμο” να καταγγείλουμε τούς υπαλλήλους τού γερμανού πως εμπαίζουν, γελοιοποιούν, κοροιδεύουν, εξαπατούν και ειρωνεύονται τούς πελάτες, τι καταλάβαμε? Τρια χρονια και… ακόμα.. περιμένουμε… να.. δικαιωθούμε.. Ενω ο παππούς, μπαμ και κάτω, και Δικαιώθηκε, απ’ το κ@λοπαιδο που τον ειρωνευοταν και τον γελοιοποιούσε!!!
    Ήταν άλλοι 3 στην σειρά που ήταν έτοιμοι να ορμήσουν στην υπάλληλο τού γερμανού τότε! Ο ένας ήταν ενα γεροντάκι που η υπάλληλος τον γελοιοποιούσε και τον κορόιδευε λέγοντας του: κατεβάσατε εφαρμογές απο το ινσταγκράμ, πατήσατε λοου απ στο ινφρο…, κανατε ινσταλ στο ιντερ αμπιγκεισον….
    Ε, άντε και γαμ@σου μ@νοπανο. Αφου το βλέπαμε όλοι μπροστά στα μάτια μας πως το έκανε επίτηδες και τον ξεφτίλιζε μπροστά στον κόσμο! Ουτε κι εγω που είμαι νεότερη δεν καταλάβαινα τι έλεγε η πατσαβούρα στο γεροντάκι. Όλοι εμεις είμαστε οι τρελοί δηλαδή και οι υπαλληλοί σας οι αθώες περιστέρες;
    Ουφφφ…. δικαιώθηκα
    .
    Κυριε Εισαγγελεύς, εγω σάς τα έγραψα κι εσείς με.. γράψατε. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Απλά, εκείνο το γεροντάκι τότε είχε δίπλα την γυναίκα του και τα μπάλωσε καλμαροντάς τον και παίρνοντας πάνω της το λάθος. Δεν είμαστε ήλίθιοι όμως, το είδαμε πως τον κορόιδευε και το ίδιο σοφιστικέ υφάκι το είχε και με τούς υπόλοιπους δυσαρεστημένους πελάτες. Δηλαδή, σε όσους πελάτες παροπονιόντουσαν πως τούς έκλεβαν απο τον κοσμοτε. Ξέρουμε πόσο μιλάμε στο τηλέφωνο και πόσο βλεπουμε ιντερνετ (τα προγραμματάκια που βάζουν οι γερμανοί και μάς χρεώνουν λογαριασμούς που δεν κάνουμε, πότε θα το ψάξετε…;)
    Εδω, μου ερχόταν μήνυμα απο την whats up πως ειχα 5 G και ερχοταν στο καπάκι άλλο μήνυμα απο τον cosmote πως τα είχα εξαντλήσει. Και έπαιρνα τηλέφωνο στο 13888 και μου έλεγαν πως τα έχω μέσα και ειναι ενεργά και ο κοσμοτε έγραφε πως δεν τα εχω και μου έκλεινε το ίντερνετ. Και να ‘ταν μόνο αυτό… ΟΙ… κλεψιες και οι κοροιδιες απο τον κοσμοτε και τον γερμανό! Εμ, δεν θα μάς τρελανουν αυτοι. Μπάμ και κάτω. Όπως ακριβώς τα είπε ο παππούς είναι: είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας._
    .
    .
    Υπενθύμηση: όποιον τον κλέβουν και δεν αντιδράει σημαίνει πως είναι και αυτός κλέφτης – ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ.

    1. Εδώ έχασαν άνεργοι εποχιακό επίδομα, ειρωνεύτικαν απο τα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ, απο την κυβέρνηση, απο την διοίκηση, τους τα παρακράτησαν απο το επίδομα ανεργίας που δικαιούνταν και δεν σκεφτικαν ΚΑΝ να παρουν όπλο και να ρίξουν σε κανέναν διευθυντή ΚΠΑ, ουτε σε υπάλληλο, ουτε πουθενά. Και δικαιολογούμε τώρα έναν ηλικιωμένο που σκότωσε για έναν λογαριασμό 170€; Χωρίς να γνωρίζουμε καν τι του είπε ο υπεύθυνος, τι υπόγραψε, τι κλήσεις έκανε και τι διακανονισμό. Και γιατί δεν πήγε να τα βάλει με την διοίκηση;

  16. Αμερική και πάλι Αμερική, χώστον μέσα 10 χρόνια και μετά ηλεκτρική καρέκλα!!!!!!!!

  17. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ??? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

  18. Γουσταρωωωωωω.
    Να μην μείνει κανένας σας

Comments are closed.