‘Αλλος ένας επιχειρηματίας που οδηγείται στην οικονομική καταστροφή λόγω κυβέρνησης Κούλη! Χαμός σε καφενείο του Βόλου

Κοινοποίηση:
volos_paralia

Αντιμέτωποι με έναν…ετοιμοπόλεμο ιδιοκτήτη καφενείου βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας στο Βόλο, οι οποίοι προσέγγισαν το κατάστημα σήμερα τα ξημερώματα μετά από καταγγελία πολίτη, ότι παρέμενε ανοιχτό μετά τις 12 και όταν πήγαν να περάσουν μέσα, εκείνος τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που βρίσκεται το καφενείο, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν τους άνοιγε. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα αναμονής, έως ότου ο ιδιοκτήτης πειστεί να ανοίξει την πόρτα του καταστήματος, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παρά την απαγόρευση λόγω του ωραρίου.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης, τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΛΕΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ….

  2. Τό πιστεύετε ότι στούς ιδιοκτητες Πρακτορειων ΟΠΑΠ εάν συλληφθούν γιά παράβαση επιβαλλεται προστιμο €30.000 καί κλείσιμο του Πρακτορειου γιά 3 μήνες !!! Kαι τήν 2η φορά οί ποινές διπλασιαζονται ; Ποιοί Κάφροι παίρνουν τέτοια μέτρα ;

  3. Οτι δεν ειμαστε ολοι δημοσιοι κηφηνες να καθομαστε μεσα στα σπιτια μας και να πληρωνομαστε απο τα δανεικα και αγυριστα της μερκελ οπως ο ιδιος! Οι ελευθεροι επαγγελματιες πρωτα δουλευουν και μετα τρωνε! Α ρε κουλη ραντεβου στην καλπη, θα βλεπεις τα περσινα ποσοστα των ζαιων και κλαις με μαυρο δακρι παρεα με μπουμπουκο! Σας σιχαθηκαμε!

    1. Οι ελεύθεροι παραβατικοί επαγγελματίες, να μάθετε να σέβεστε τους νόμους και μετά να μιλάτε!!!

      1. Ίσα μωρή κούλα / πέτρο κηφήνα του δημοσίου.

  4. πρεπει να μαθευεται ποιοι ειναι οι ρουφιανοι που καρφωνουν

  5. Μόνο μία μιλς στήν κεφάλα τού γουρλομάτη φερνει τήν λύτρωση.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.