Αλλοδαποί κλέβουν ανενόχλητοι στον Έβρο – Συγκλονιστικές εικόνες, στα όριά τους οι κάτοικοι (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ όπως το βρήκαμε στο Evrosnews:

Τα σοβαρά προβλήματα στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου με την παρουσία δεκάδων και πολλές φορές εκατοντάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι όμως μόνο… βολτάρουν ανενόχλητοι, όπως και οι διακινητές, αλλά κλέβουν από ζώα, τα οποία σφάζουν για να φάνε, μέχρι… μηχανάκια, συνεχίζονται δυστυχώς με αμείωτο ρυθμό.

Μπορεί το περασμένο Σάββατο, μετά από τα συνεχή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ δημοσιεύματα του Evros-news.gr με ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες να οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στα Πομακοχώρια, με εντολή όπως μαθαίνουμε του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχου Πασχάλη Συριτούδη, αλλά στάλθηκαν στα ορεινά χωριά… δυο διμοιρίες των ΜΑΤ. Μα δεν μιλάμε για τις… Καστανιές ή το ποτάμι, ώστε οι οι αστυνομικοί των διμοιριών να αποκρούσουν και να αποτρέψουν εισβολή. Πως να κυνηγήσουν τους λαθρομετανάστες μέσα στα δάση της περιοχής αυτοί που στάλθηκαν; Τελικά… μάζεψαν καμιά 30αριά που εντόπισαν, αλλά οι πολλοί είχαν δει τις κλούβες και φρόντισαν να εξαφανιστούν.

Κι από την επόμενη ημέρα, προχθές Κυριακή δηλαδή, πάλι τα ίδια. Χθες όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι του Μεγάλου Δερείου αλλά και των άλλων χωριών (Ρούσσα, Σιδηρώ, Γονικό κ.α) δεκάδες λαθρομετανάστες πήγαν να κλέψουν ζώα και να τα σφάξουν για να μαγειρέψουν στις υπαίθριες κουζίνες που στήνουν. Όπως έγινε και πριν λίγες ημέρες με δυο κατσίκια στο ίδιο χωριό και τότε το κατάφεραν. Επίσης, πήγαν να κλέψουν ένα μηχανάκι στο Μεγάλο Δέρειο, έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους που τους κυνήγησαν και μετά από ψάξιμο βρήκαν τον πρόχειρο καταυλισμό που κοιμόταν.

Μάλιστα τηλεφώνησαν στην αστυνομία και όταν αυτοί εμφανίστηκε, αρκετοί άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν από την περιοχή. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύει το Evros-news.gr, με δεκάδες να περνούν δίπλα από τους κτηνοτρόφους και να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα όπως βλέπετε και λένε οι κάτοικοι, κανένας τους δεν είναι Σύριος, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί και Ιρανοί.

ΠΗΓΗ: Evrosnews

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ροδοπη να δειτε της πουτανας το μαγκαλι γινετε εδω ξυπνησαν οι γυφτοι ερχονται με τα αγροτικα τους βαζουν κατω απο τη τεντα και δρομο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

  2. τις καραμπινες αμεσα….
    η κατασταση εχει ηδη ξεφυγει!

  3. Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ oi ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ
    ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ =ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΚΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-
    ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ δηλαδή ΔΗΜΗΤΡάς.
    .ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

  4. Ο κάθε Μαχμούντ ή Αμπντούλ ή Αχμέτ ή Σαΐντ, του Αρντί ή Μπεμές και της Μαριάμ ή Σουριδάδ από Πακιστάν, ή Αφγανιστάν ή Αλγερία……κάθε όνομα και 500ευρο …. Πέρα από τους πραγματικά έχοντες ανάγκη, έρχονται και οι κοπρίτες, που θέλουν να ξύνονται και να παίρνουν επιδόματα, ή αυτοί που φοβούνται να κλέψουν στο Μαλακιστάν τους, αλλά εδώ μπορούν και παραμπορούν χαλαρά. Μετά ρίχνουν και κανένα βιασμό άμα λάχει, όπως κάνουν και σε παιδάκια μέσα στα hot spots. Όταν λοιπόν πηδιούνται στα hot spots μεταξύ τους, φαντάσου τι θα κάνουν όταν δουν γυναίκα (δεν λέω για όλους προφανώς). Εγκληματούν και μετά με νόμο Παρασκευόπουλου είναι πάλι έξω. Δηλαδή ενώ δεν έχουμε κελιά, τους βγάζουμε πάλι έξω, για να έρθουν να βιάσουν την δικιά σου κόρη και μετά εσένα μανταμίτσα μου. Το έγκλημα πρέπει να τιμωρείται αφού αποδειχθεί, αλλά το έγκλημα πρέπει να προλαμβάνεται και πριν διαπραχθεί. Απλό παράδειγμα. Η οικία σου έχει κεντρική πόρτα που την κλειδώνεις και το αμάξι σου έχει συναγερμό; Θα αφήσεις να στα κλέψουν πρώτα και μετά θα αντιδράσεις;
    Η ανθρωπιά για τον πρόσφυγα δεν σημαίνει την απανθρωπιά για τον ντόπιο. Για τις τσέπες των ΜΚΟ δεν θα κάνω όλη μου τη χώρα Ομόνοια και Μόρια, με συγχωρείς κυρά Τασία μου.
    Ανθρωπιά είναι να σκέφτεσαι και τους Έλληνες πολίτες και πως θα καλυτερεύσει η ζωή τους, και όχι να γεμίσει η κάθε γειτονιά με γκέτο, όπου οι γριές και οι κοπέλες να κυκλοφορούν με φόβο όπως στην Ομόνοια και τη Μόρια.
    Σε βάθος ετών θα γίνουμε ισλαμικό παρακλάδι. Γουστάρεις Σαρία (άλλοι νόμοι από τους δικούς μας, τους αποδέχεσαι κύριε κεερφά μου ή είσαι ρατσιστής); Έχεις δει θρησκευτικές πρακτικές Σουνιτών και Σιιτών που ανοίγουν κεφάλια με μαχαίρι σε ανήλικα αγόρια;
    Γνωρίζεις ότι η γυναίκα είναι αντικείμενο γι’ αυτούς (για όσους τέλος πάντων τις έχουν έτσι); Γνωρίζεις ότι η μαντίλα είναι φαλλοκρατική και θρησκευτική επιβολή; Βγες εσύ με μίνι μαντάμ Τασία μου να σε δει κανένας φανατικός μουσουλμάνος (αν και δε βλέπεσαι) και τα λέμε.

  5. Εκεί θέλει ένα τσοπάνη να του κόβει το μυαλό,να έχει σε ένα όχημα ένα διαολεμενο 👿 ταύρο και όταν δεί τους εισβολείς να πάνε να κλέψουν ζώα να του ριξει μια ξυλια στα καπούλια και να ανοίξει την πόρτα.
    Αν το καταγράψει σε βίντεο και το ανεβασει στο YouTube θα έχει και έξτρα εισόδημα.

  6. γελαει ο κοσμος
    Ακομη κανει τον διαγωνισμο…

  7. Ανεξελεγκτα κοπροσκυλα που περασαν στο ξεφραγο αμπελι, οπως καταντησαν την Ελλαδα Τσιπρας και Κουλης, κανουν οτι θελουν και δεν φοβουνται κανενα, διοτι βρηκαν ενα λαο πτωχευμενο και ξεζουμισμενο απο τα μνημονια και τον κωρονοιο με μαλακινση εγκεφαλου, που δεν του εχει μεινει κουραγιο να αντισταθει σε ολα αυτα που συμβαινουν και βρισκεται σε ληθαργο!!!!!! Αν δεν συνελθει αυτος ο κοσμος και δεν αντιδρασει παμε κατα διαολου!!!!!!! Ρε δεν εχετε καραμπινες να οργανοθητε και να τα …..τακτοποιησετε αυτα τα θρασυτατα παλιοτομαρα που μπηκαν παρανομα στην χωρα;;;;;;;

  8. Σάν λύκοι περνάνε κοντά στίς αγελάδες.Αν είναι ο βοσκός μόνος του χάθηκε καί αυτός καί οί αγελάδες.
    Τί οφέλημα θά ητάν μεγάλα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αρκετα κιλά κυανούχο κάλι.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.