Αλλάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τον τρόπο μέτρησης των κρουσμάτων! Όλες οι απάτες αποκαλύπτονται…

Κοινοποίηση:
COVID-test-rapid-EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ-ΜΠΟΛΑΡΗ-681x384

Τα τεστ PCR αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για τη μέτρηση των θυμάτων κορωνοϊού. Με βάση τα θετικά αποτελέσματα στα τεστ PCR γίνεται ο χαρακτηρισμός και η καταγραφή των “κρουσμάτων”, με βάση τον αριθμό των κρουσμάτων λαμβάνονται κάθε φορά τα περιοριστικά μέτρα που μας ταλαιπωρούν εδώ και πολλούς μήνες. Επίσης, βάσει του θετικού PCR γίνεται και η καταγραφή των νεκρών του κορωνοϊού, αφού καταγράφεται ως “θύμα COVID” όποιος είχε προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα στο τεστ PCR, ασχέτως της αιτίας θανάτου του.

Η χρήση των PCR ως αποκλειστικού κριτηρίου για τη διάγνωση της COVID έχει προκαλέσει τις διαμαρτυρίες πολλών επιφανών επιστημόνων και παρά τις προσπάθειες να υπερασπιστούν το αδιάβλητο της διαγνωστικής διαδικασίας, έρχεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να τους “αδειάσει” κανονικά!

Σε νέες οδηγίες που εξέδωσε ο Π.Ο.Υ. στις 20 Ιανουαρίου, τονίζει ότι: “… είναι απαραίτητη η προσεκτική ερμηνεία των αδύναμων θετικών αποτελεσμάτων. Ο αριθμός των κύκλων μεγέθυνσης που απαιτείται για τον εντοπισμό του ιού είναι αντιστρόφως ανάλογος του ιικού φορτίου. Όταν τα αποτελέσματα του τεστ δεν αντιστοιχούν στην κλινική εικόνα, πρέπει να ληφθεί νέο δείγμα και να επανεξεταστεί, χρησιμοποιώντας την ίδια ή διαφορετική μέθοδο εξέτασης”.

Αυτό κατά πρώτον, δικαιώνει όλους αυτούς που θεωρούσαν αναξιόπιστα τα αποτελέσματα των τεστ, ακριβώς επειδή λειτουργούσαν με πολύ υψηλό αριθμό κύκλων μεγέθυνσης. Που σημαίνει ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός κρουσμάτων, αλλά και νεκρών του κορωνοϊού, επισήμως επιβεβαιώνεται ως άκυρος.

Κατά δεύτερον, όταν ο Π.Ο.Υ. λέει ότι το θετικό αποτέλεσμα του τεστ πρέπει να συνάδει με την κλινική εικόνα, αυτό σημαίνει ότι αναιρεί όλο το αφήγημα των “ασυμπτωματικών κρουσμάτων”, τον φόβο και τον τρόμο αυτής της πανδημίας, τον λόγο για τη λήψη όλων αυτών των γενικευμένων “μέτρων αντιμετώπισης”! Να θυμίσουμε ότι “ασυμπτωματικό κρούσμα” ονομάζεται ο άνθρωπος που είναι υγιής και βρέθηκε θετικός στο τεστ PCR. Αυτή η επινόηση ήταν που προκάλεσε τον μεγαλύτερο πανικό: το “θετικό κρούσμα” που δεν του φαίνεται ότι έχει τον ιό, αφού δεν έχει συμπτώματα, αλλά τον μεταδίδει, άρα δεν ξέρεις από ποιον να προφυλαχθείς, άρα όλοι πρέπει να αποφεύγουν όλους! Αυτή είναι η βάση των “κοινωνικών αποστάσεων”, αλλά και της γενικευμένης χρήσης μάσκας, του εγκλεισμού των υγιών ανθρώπων και όλων αυτών των… ευφυών μέτρων που μας επιβάλλουν εδώ και μήνες.

Οι νέες οδηγίες το λένε ξεκάθαρα: το τεστ PCR πρέπει να συνάδει με την κλινική εικόνα, άρα δεν αρκεί το θετικό αποτέλεσμα για να χαρακτηριστείς “κρούσμα”, πρέπει να έχεις και συμπτώματα, δηλαδή να είσαι άρρωστος.

Λέει παρακάτω ο Π.Ο.Υ.:

«… ο επιπολασμός (η εξάπλωση) της νόσου αλλάζει την προβλεπτική αξία των αποτελεσμάτων των τεστ. Όσο μειώνεται η εξάπλωση, ο κίνδυνος για ψευδώς θετικά αποτελέσματα αυξάνεται. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να έχει πραγματικά προσβληθεί από κορωνοϊό κάποιος με θετικό αποτέλεσμα μειώνονται όσο μειώνεται η εξάπλωση της νόσου…»

Θυμηθείτε μόνο τι τραβήξαμε όλο το καλοκαίρι, όταν έπρεπε ακόμα και στην παραλία να κρατάμε αποστάσεις, όταν ακόμα και τα γκαρσόνια στα beach bar αναγκάζονταν να φορούν μάσκα στους 40 βαθμούς υπό σκιά! Όταν ο ιός είχε ουσιαστικά εκλείψει και το μόνο που συντηρούσε το κλίμα φόβου ήταν τα θετικά PCR!

Δεν  θέλουμε να πούμε ότι “τα λέγαμε εμείς”, αλλά η αλήθεια είναι ότι, πώς να το κάνουμε, τα λέγαμε! (π.χ. Πανδημία υγιών “κρουσμάτων” προκαλούν τα τεστ PCR (βίντεο)

Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι λέγαμε εμείς, αλλά τι λέει ο Π.Ο.Υ. – ή μάλλον γιατί λέει αυτό που λέει και γιατί το λέει τώρα. Γιατί έρχεται τώρα να παραδεχτεί αυτό που όσοι το έλεγαν έως τώρα χαρακτηρίζονταν “ψευδοεπιστήμονες” και λογοκρίνονταν;

Είναι τυχαίο που οι νέες οδηγίες του Π.Ο.Υ. έρχονται τώρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί; Τώρα που τα πρώτα αποτελέσματα αυτών των εμβολιασμών είναι τέτοια που αντί να καθησυχάζουν τους φόβους του κοινού και να πείθουν τους δύσπιστους, αντίθετα αυξάνουν και τους φόβους και τη δυσπιστία; Είναι άλλο να ανακοινώνουν οι φαρμακευτικές με δελτία τύπου “αποτελεσματικότητα 95%” και άλλο αυτή τους η δήλωση να δοκιμάζεται στην πράξη – και να διαψεύδεται παταγωδώς.

Η εφαρμογή των νέων οδηγιών του Π.Ο.Υ. θα οδηγήσει σε μείωση των “κρουσμάτων”, από τη στιγμή που τα κριτήρια χαρακτηρισμού του “κρούσματος” γίνονται πολύ πιο αυστηρά. Πολύ περισσότερο, αν μειωθεί ο αριθμός των κύκλων πολλαπλασιασμού των τεστ PCR. Για παράδειγμα, στην πολιτεία του Κάνσας, όπου αποφάσισαν στις αρχές του μήνα να μειώσουν τους κύκλους από 42 σε 35, είδαν αυτόματα μια σημαντική μείωση στα καταγεγραμμένα κρούσματα! (Σημειωτέον, ότι το 35 είναι το ανώτατο όριο για να θεωρηθεί το αποτέλεσμα του τεστ κάπως αξιόπιστο και ότι το 42 δεν ήταν μια υπερβολή του Κάνσας, αλλά λίγο ως πολύ η τυπική διαδικασία που ακολουθείται παγκόσμια.)

Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν δείτε το επόμενο διάστημα μια θεαματική πτώση των κρουσμάτων και τις “επιτροπές λοιμωξιολόγων” με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να πανηγυρίζουν για τα θετικά αποτελέσματα των εμβολίων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο κόσμος τώχει τούμπανο καί μείς κρυφό καμάρι.Μέ τήν μέθοδο μέτρησης PCR γίνονται πολλές νοθείες.Πώς βγαίνουν οί υψηλοί αριθμοί.Σέ μία πόλη μέ 100.000 χιλιάδες κατοίκους εξετάστηκαν τήν πρώτη εμβομάδα 2.500 χιλιάδες άτομα καί βγήκαν 25 άτομα θετικοί.Τήν δεύτερη εβδομάδα εξετάστηκαν 5.000 χιλιάδες άτομα καί βγήκαν 50 άτομα θετικοί.Η διαδικασία τήσ μόλυνσης είναι
    ή ίδια.1% στα εκατό θετικοί.Ομώς ό αριθμός αναγνώρισης είναι διπλασιος.Είναι λανθασμένος καί παραπλανητικός.Οί αριθμοί πρέπει νά είναι σέ μιά χρονική σειρά καί νά είναι παντοτε συγκρίσιμοι
    νά είναι ευνόητοι καί απόλυτα σωστοί.Ο αριθμός τών κρουσμάτων στις τελευταίες 7 ημέρες μπορεί εύκολα νά νοθευθεί μέ αύξηση ή μειωση τού αριθμού αναγνώρισης.Οτι κάνει κάθε μέρα ό Σωτήρης.
    Γιάννης Λάκων

  2. Αν αυτό λέγεται Επιστήμη τότε ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα σπήλαια ! Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί τα Δοκτορά !

  3. το τεστ PCR πρέπει να συνάδει με την κλινική εικόνα, άρα δεν αρκεί το θετικό αποτέλεσμα για να χαρακτηριστείς “κρούσμα”, πρέπει να έχεις και συμπτώματα, δηλαδή να είσαι άρρωστος. απλή λογική δηλαδή κρούσμα χωρίς σύμπτωμα δεν υφίσταται!!!!

Leave a Response