Αλιβέρι: 100 γ#φτοι επιτέθηκαν σε οικογένεια μετά από καυγά 12χρονων -“Βεντέτα” στον οικισμό

Κοινοποίηση:
aliveri

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται με ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι ένας 18χρονος γ#φτος από το Αλιβέρι. Όλα ξεκίνησαν από καυγά δύο 12χρονων παιδιών. Στο ποτάμι , στην σιδηροδρομική γραμμή, μένουν οικογένειες Ελλήνων και όλα τα παιδιά του οικισμού που είναι κατά κύριο τσιγγάνικος παίζουν μεταξύ τους . Τα παιδιά από τις δύο οικογένειες μάλωσαν και το ένα 12χρονο χτυπήθηκε από τον συνομήλικό του Ρομά.

Αμέσως έσπευσαν τα δυο αδέλφια από την οικογένεια των Ελλήνων να υπερασπιστούν τον αδελφό τους και ο ένας, ο 17χρονος, έριξε χαστούκι στον 12χρονο Ρομά. Εκείνος, πήγε σπίτι , διαμαρτυρήθηκε στους γονείς του και ξεκίνησε “πόλεμος”. Σύμφωνα με τις καταθέσεις μια ομάδα 80 με 100 Ρομά συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι των Ελλήνων και πετούσαν πέτρες και ξύλα.

Η οικογένεια ηταν “ταμπουρωμένη” για αρκετή ώρα αλλά στο τέλος βγήκε να ζητήσει τον λόγο και ακολούθησε “σύρραξη” με ξυλοδαρμούς. μαχαιρωμένος επάνω στους καυγάδες βρέθηκε ένας 18χρονος Ρομά, αλλά η οικογένεια των Ελλήνων αρνείται πως κάποιο μέλος της κρατούσε μαχαίρι. “Χτυπήθηκαν μόνοι τους την ωρα που μας έδερναν” φέρονται να είπαν στις καταθέσεις τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής, που γρήγορα γενικεύτηκε, ενώ τα επεισόδια συνεχίστηκαν αργότερα και στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα ακόμη άτομο.

Οι τρεις συλληφθέντες – δύο ενήλικοι και ένας ανήλικος – παραπέμπονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απειλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σε τέτοια θέματα έβλεπε πολύ μακριά ο Αδόλφος…

  2. Καλα κάνουν. Αφού τους έχουν ασύδοτους. Πέρα δώθε όλη μέρα, παλιά καρέκλες παλιές γραφίες παλιές μπανιαρες. Δεν τους αγγίζει κανεις. Μαζί με τις μπανιαρες κόβουν και κανα καταλύτη, ανοίγουν και κανα τεπόζιτο ρουφάνε την βενζίνη. Τέτοια και χειρότερα θα κάνουν μην σοκάρεστε.

    1. και παλι ειναι παναγιες μπροστα σε σας τους νεοναζι

Comments are closed.