Αλγερινός με 4 ονόματα αποφυλακίστηκε την Πέμπτη και χθες συνελήφθη για κλοπή

Κοινοποίηση:
okok920x518-astynomia-paraitisi-600x338

Πριν καλά – καλά προλάβει να περάσει την πόρτα εξόδου του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Δράμας, αστυνομικοί του πέρασαν ξανά χειροπέδες αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη για την κλοπή δύο κινητών.

Ο λόγος για έναν άνδρα Αλγερινής καταγωγής, αλλά αδιευκρίνιστης ηλικίας (από 32 έως 36 ετών αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes αποφυλακίστηκε την περασμένη Πέμπτη για πρότερο ποινικό του αδίκημα και χθες Παρασκευή, (σ.σ. πρώτη ημέρα της ελευθερίας του) υπέπεσε σε νέο παράπτωμα.

Το παράδοξο της υπόθεσης ωστόσο, έχει να κάνει με την απόφαση αποφυλάκισής του η οποία αναφέρει πως στον Αλγερινό (τα ακριβή στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως από τις Αρχές, καθώς φέρεται να διαθέτει τέσσερα ονόματα, ισάριθμα επώνυμα, ισάριθμες ημερομηνίες γέννησης, δύο πατρώνυμα και τρία μητρώνυμα) έχει δοθεί προθεσμία 25 ημερών προκειμένου να αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη χώρα καταγωγής του ή οποιαδήποτε άλλη χώρα της αρεσκείας του.

Επιπλέον, κατά το διάστημα παραμονής του στη χώρα μας, του έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος ο οποίος προβλέπει τη μη μόνιμη διαμονή του στην Αθήνα, καθώς επίσης και απαγόρευση μετάβασης στους νομούς Αχαΐας, Θεσπρωτίας, Κιλκίς, Κέρκυρας, Πέλλας, Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Ρόδου, Κω και Λέρου. Γεγονός, με το οποίο παραμένει άγνωστο από πού και με ποιο τρόπο, μπορεί να εξέλθει από τη χώρα.

Ο Αλγερινός ως προς τον προσωρινό τόπο διαμονής είχε δηλώσει τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο πριν προλάβει να μεταβεί στο σημείο στο οποίο θα διανυκτέρευε σήμερα, υπέπεσε σε νέο ποινικό αδίκημα καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιχείρησε να αφαιρέσει δύο κινητά τηλέφωνα από τους κατόχους τους με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ακομη ενα σιχαμα που δεν εχει ενδοιασμο να κανει οτι θελει στην χωρα του ποτε

  2. Τέτοια προβλήματα μας έφεραν ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ ξανα ψηφίστε τους

  3. …ΤΑ 4 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ…ΤΙΤΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ…

Comments are closed.