Αλβανός ταβερνιάρης αποπειράθηκε να σκοτώσει τουρίστες γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό του. Καβάλησε στο Ι.Χ και…

Κοινοποίηση:
alvanos-taverniaris

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε καρέ-καρέ από έναν εκ των τουριστών με το κινητό του τηλέφωνο για να μην τους περάσουν για τρελούς με αυτό που συνέβη. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα του αλβανικού τουρισμού. Γύφτοι, άπλυτοι και πάνω απ όλα επικίνδυνοι μαφιόζοι για όλες τις δουλειές. Τουλάχιστον σε λιγότερο πολιτισμένες περιοχές.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει  μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Η απίστευτη καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις σε βάρος της χώρας του ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Οι Ισπανοί τουρίστες πάντως Αλβανικά μιλούν. Ίσως να είναι Αλβανόφωνοι Ισπανοί τουρίστες…

  2. Ο άνθρωπος που βλέπετε στο βίντεο αυτό είναι ελληνικής καταγωγής. Αυτό το γνωρίζω προσωπικά έχω συζητήσει μαζί του το 1997 στους Αγ Σαράντα. Να μην πιστεύεις όσα γράφουν και λένε οι Αλβανοί. Τον έχουν υπό κράτηση για ένα παρμπρίζ αυτοκινήτου. Τους άλλους δύο που πρατουν έγκλημα κατά τις ζωής του και τον επιβατών που είναι εντός του οχήματος και τον διερχομένων οχήματον τους άφησαν ελεύθερους. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να του πάρουν τον τόπο του. Και όλα αυτά είναι κόλπα του Ραμα. Μακάρι όλοι οι Έλληνες να παλέψουν και να μάχονται σαν τον Μιχάλη.

  3. Ότι πληρώνεις περνεις
    Φθηνές διακοπές στην Αλβανία θελανε.χα χα .έχω ακούσει και άλλες τετειες ιστορίες από Αλβανία Βουλγαρία .πάνε γιατί είναι πολύ φθηνα σε σχέση με την Ελλάδα. Αλα το τι κλεψειμο πέφτει και το τι ξύλο δεν λέγεται. Και στην τουρκια το ίδιο. Όχι ότι στην Ελλάδα είναι καλητερα τα πράγματα. Αλλά σαφω πολύ καλητερα από Αλβανία Βουλγαρία και τουρκια. Και στο τέλος τους ακούς να λένε η τουρίστες. Α του χρόνου θα πάμε Ελλάδα η Ισπανία. Αφού τρώνε την παπαρά πρώτα. Πάντως πρέπει να βελτιώσει η κατάσταση στην Ελλάδα γιατί θα χάσουμε πόλους τουριστες. Υπάρχουν μαγαζατορες που είναι απαράδεκτη. Η Ισπανία είναι πολύ μπροστά στον τουρισμό. Και ξέρει κάθε χρόνο να κρατάει τους τουρίστες και να τους αυξάνει.η γερμανη στις 5 φωρες που θα πάνε διακοπές. Η μία θα είναι τουρκια 2 Ελλάδα και 2 Ισπανία η 3 Ισπανία και 2 φωρες Ελλάδα γιατί να μην τους έχουμε κάθε χρόνο η στα 5 χρόνια να έρχονται 3 η 4 φωρες στην Ελλάδα και μια Ισπανία. η τιμές για Ισπανία είναι πάρα πολύ χαμηλές. Και σε φαι και σε ποτό και σε ξενοδοχεία δεν μπορουμε να τους ανταγωνιστουμε όταν το δωμάτιο έχει 40€ την βράδια και η μπίρα 1.50€ ευρώ και το εισιτήριο για Ισπανία 200€ το χανεις το παιχνίδι.υπάρχουν πακέτα για μια βδομάδα Ισπανία με 400€ πηγενε ελα το ατομο με όλα πληρωμένα. Εκτός φαγητού . Πως γίνεται αυτό δεν ξερω.και στην Ελλάδα θες μόνο για εισητειρια 500-600€ κάτι δεν κάνουμε καλά

  4. Τα αλμπανια λένε στα σχόλια του βίντεο ότι είναι Έλληνας από την Χειμάρα… για να καλύψουν την ψυχοπάθεια τους…

Leave a Response