Αλβανός εργάτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έφυγε για την πατρίδα του με το… λεωφορείο!

Κοινοποίηση:
poulman

Ένας εργάτης Αλβανικής καταγωγής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στην περιοχή της Νεμέας και αμέσως μόλις έμαθε την είδηση πήρε το λεωφορείο και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αφού επέστρεψε από τις διακοπές του στην Ελλάδα, παρουσίασε συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορωνοϊού. Πήγε σε ιδιωτική ιατρική κλινική της Κορίνθου όπου έκανε το τεστ.

Σε έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του από την ιδιωτική κλινική, τον ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό και πως έπρεπε να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ενημερώθηκε και ο ΕΟΔΥ για να καταγραφεί ως κρούσμα. Όμως, ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του μέσω λεωφορείου από τον Ισθμό με άλλους επιβάτες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΙΤΙΟ…ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ…ΕΠΑΘΕΣ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ??? Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

Leave a Response