Αλαφούζος για το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων: «Ντροπή…»

Κοινοποίηση:
Γιάννης Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, την προσεχή Πέμπτη, στη Λεωφόρο, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα για το ευρωπαϊκό του μέλλον…

Παιχνίδι, ωστόσο, το οποίο ενδέχεται να δώσει χωρίς τη συμπαράσταση των φίλων του, αφού υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τα γήπεδα από εδώ και πέρα!

Μια εξέλιξη που κάθε άλλο παρά λογική είναι, φυσικά, ενώ, σε κάθε περίπτωση, προκαλεί προβλήματα και στο «τριφύλλι», καθώς μπορεί να μετατραπεί σε… φιλοξενούμενος μέσα στο ίδιο του το γήπεδο κόντρα στην ισραηλινή ομάδα.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, είχαν σαν αποτέλεσμα την «αιχμηρή» τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ να κάνει λόγο για ντροπή, παραθέτοντας μια σχετική επιστολή που έλαβαν ομάδες, ανάμεσα τους πιθανότατα και η Μακάμπι Χάιφα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν τολμήσει η κουλοσυμμορία να τιμωρήσει ομάδες που δεν εμπλέκονται στην βία, πλην γάβρου, γαμήστε τους στις αγωγές για διαφυγόντα κέρδη και τραβάτε στο ευρωπαικό δικαστήριο.

Comments are closed.